Súlya miatt többen is támadni kezdték Király Lindát, miután megjelent róla egy, az olaszországi nyaralásán készült teljes alakos fotó. A rosszindulatú kommentelőknek Instagramon üzent az énekesnő.

„Megérett a disznó vágásra”, „jó nagy darab, ez szerintem semmit nem adott le a súlyából”, „úr Isten milyen dagadt” – idézte a bántó a szavakat közösségi oldalán Király Linda, aki mint ismert, korábban éveken át küzdött az egészségéért, miután 2018-ban az agyalapi mirigyében daganatot találtak és kiderült: a pajzsmirigye sem működik megfelelően.

Az énekesnő akkor 30 kilótól szabadult meg, mindennek ellenére a mai napig támadják túlsúlya miatt.

Az Olaszországban készült fotóhoz fűzött kommentek láttán azonban megtörte a csendet Király, és a képet saját oldalán is közzétéve kiosztotta a rosszindulatú netezőket.

„Nagy a baj. Tényleg itt tartunk a mai világban hogy arról beszélünk hogy ki hány kiló lehet? Borzalmas dolgok történnek a világban és egyre nehezebb az élet / megélhetés mindenki számára és ez a téma hogy éppen le vagyok fogyva vagy sem? Tisztelet a kivételnek persze de Hogyha ettől jobban érzi magát az az ember aki erről ir kommentet akkor egésszégére. Én azért vagyok itt, és azért kezdtem el zenélni hogy segítsek es erőt adjak. Nem vagyok képes csöndbe maradni ha másokat azért bántanak/ itélkeznek amiről nem tudjuk a hátterét. Itt nem rólam van szó, mert én már rég megtanultam ezt kezelni es helyre rakni. Igen Tudom nem vagyok vékony és nem is érdekel ha osszinte vagyok.. viszont Számtalan fiatal van aki látja ezeket a kommenteket es teljesen torz kép alakul ki bennük mert azt látják hogy hiába dolgozik valaki keményen es épít fel egy karriert a tehetségével mert úgyis csak arról lesz szó hogy hogy néz ki. Ébredjünk mar fel!”