Mozgalmas nyarat tudhat a magáénak Puskás-Dallos Peti: miután eltöltött egy romantikus hosszúhétvégét a feleségével Horvátországban, gőzerővel készül a The Biebers-szel legközelebbi fellépésükre a Művészetek Völgye  HAJÓGYÁR Petőfi Színpadán . Mindeközben pedig egy igazán extrém kiruccanásról ábrándozik.

Főként a januári, februári hónapokban pakolja meg a bőröndöt és hagyja hátra Budapestet az X-Faktor mentora, szoros időbeosztása mellett ugyanis csak ekkortájt tud hosszabb szabadságra menni. Ettől függetlenül a nyári szezonban is csurran-cseppen egy-egy szabadnap, akkor leginkább családja társaságában kapcsol ki Puskás-Dallos Péter.

„Számomra az igazi pihenés az, ha a feleségemmel és a kutyámmal lehetek. Tervezzük még idénre, hogy Európán belül elautózgatunk valamerre. Én inkább egy északi országra gondoltam, ugyanis soha nem voltam még Európa északi részén. Emellett nagyon szeretek Magyarország területén belül is kirándulni.

Ami még nagyon vonz, az a vadkemping, remélem a nyáron ez is összejön, bár rengeteg a koncert és folyamatosan forgatjuk az X-Faktort is”

– árulta el az énekes.