Az újdonsült édesapa a hétvégén tartotta a tejfakasztó buliját, mely egyesek szerint kissé durva buliba torkollt.

Többen is azt feltételezték, hogy félrelépés történhetett Hajmásy Péter tejfakasztó eseményén, ám Nádai nem adott teret a találgatásoknak, és tiszta vizet öntött a pohárba.

Kedves mindenki! Megkaptam én is a ‘pikáns' képeket, amik terjednek a közösségi oldalakon! Tegnap este tartotta Péter a tejfakasztóját. Hozzáteszem, nem aznap és nem másnap hagyott magamra, amikor a kisbabánk született, és mozdulni sem tudtam. Mindenben egyedül állt helyt az elején, és azóta is csodás apukája Alexnek. Úgy hiszem nem ő az egyetlen férfi, aki a barátaival elmegy és megünnepli a fia születését. Az pedig, hogy nők is vannak a szórakozóhelyen... Előfordulnak. Úgy hiszem valakihez hozzászólni nem bűn. Kérek mindenkit, aki ‘jót akar', nyugodtan foglalkozzon a saját dolgával, és ne engem próbáljon felzaklatni, vagy ha mégis, akkor ne csak üres szavak legyenek. hanem várom a bizonyítékokat, mivel olyat eddig nem kaptam!!!

– írta Nádai a közösségi oldalán, egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben. Mint ismert, a műsorvezető és Hajmásy Péter első közös gyermeke július 19-én született meg.