Kiábrándító felvételek kerültek napvilágra nemrég a rapperről, akit Majkával való szakítása óta egyre durvább kritikákkal illetnek.

Mint ismert, Curtis és Majka útjai azután váltak ismét ketté, hogy Széki Attila nem jelent meg a műsorvezetővel közös villányi koncertjén július 8-án. Majka akkor azt állította, hogy egykori társa visszaesett és drogproblémákkal küzd, a rapper ezt azóta is cáfolja.

A szétválást követően mindketten szólózásba kezdtek, ám Curtis egy következő fellépését is az utolsó pillanatban mondta le, majd később egy helyszín utasította vissza az előre leszervezett közös munkát. Bár az énekes azóta is haknizik, színre lépéseiről egyre több kétes megítélésű videó terjed az interneten - figyelt fel rá a Blikk.

@enber0987 #balhé#foryou#curtis #miafasz #@curtis4kerofficial!#mise ♬ eredeti hang - 🎩👓Titkosember🕶️🧢

Mint hallatszik, Curtisnek nem egyszer botladozik a nyelve, a szokottnál lassabb a tempó és a beszéde is akadozik, nem mellesleg a koncertet félbeszakítva a DJ-vel is vitába keveredik. Egy másik felvételen szintén gondjai vannak az összefüggő szöveggel:

@v.daniel44 #curtis #bemindenezve #fulldrogos❤️😃 #de#aze#szeretjuk ♬ eredeti hang - Dániel

Én is ott voltam. Valóban nagyon lassú volt a tempó, részben igaza volt, csak hát a mód ahogy.....és nem volt playback. A végen viszont Curtist három biztonsági őr is alig bírta levenni a színpadról

– írta az utóbbi felvétel alá egy szemtanú.