Az énekesnő egy podcast-interjúban mesélt jövőbeli terveiről.

A nyilvánosságtól való visszavonulást és családalapítást tervez a nem túl távoli jövőben Selena Gomez. Az énekesnőként, színésznőként és producerként is befutó, saját sminkmárkával rendelkező mexikói származású művésznő úgy érzi: jelenlegi életét nem tudná a végtelenségig folytatni.

„Remélem férjhez megyek és anya leszek. Előbb vagy utóbb elegem lesz ebből az egészből és az életem nagy részét valószínűleg jótékonykodásnak fogom szentelni, mielőtt örök nyugalomra lelnék”

– fogalmazott Gomez, aki már most rengeteg időt, energiát és pénzt fordít jótékonykodásra. Miután a 2014-ben diagnosztizált lupusz nevű autoimmun betegsége miatt sokat küzdött fizikai, valamint mentális jóléte megőrzéséért, egy felületet is létrehozott annak érdekében, hogy segíthessen másoknak. Ő maga pedig megszabadult a közösségi média függésétől.

„Ha valaki ismer tudja, hogy szélsőséges vagyok: vagy így, vagy úgy. Szóval megszabadultam az Instagramtól a telefonomon és ezt a hatalmat az asszisztensemnek adtam át. Tehát mindent, amit közzéteszek csak elküldök neki ahelyett, hogy aggódnom kellene. Még a jelszavamat sem tudom”

– árulta el az énekesnő. Többek között azzal a céllal szánta erre rá magát, hogyha valakivel találkozik, akkor valós minőségi időt tölthessen el az adott személlyel anélkül, hogy előzetesen bármit is tudna arról, hogy mit csinált az illető az utóbbi időben. Mindenek fölött pedig a mentális egészség megőrzése érdekében mindenkit arra biztat, hogy néhanapján tartsanak egy kis szünetet a közösségi médiahasználatban és legyenek jelen a környezetükben.

(Glamour)