Vitathatatlan a hasonlóság Jim Carrey és 34 éves lánya, Jane Erin Carrey között.

A Maszk, az Ace Ventura, a Dumb és Dumber és temérdek másik vígjáték sztárja nem véletlenül a magyarok egyik kedvenc komikusa: egész estés filmjei máig családok ezreit vidítja fel a képernyő előtt, éppen ezért is olyan szomorú, hogy minden bizonnyal hamarosan visszavonul a világsztár.

Carrey mozdulatait ugyanakkor nem követi lépten-nyomon a média, így a magánéletébe csak ritkán kaphatunk betekintést. Egyetlen gyermeke, Jane Erin Carrey 1987. szeptember 6-án született a színész első feleségétől, Melissa Womertől. Lányával az 1995-ös válás ellenére remek kapcsolatot ápol a komikus, mi több, nem egyszer együtt is dolgoztak már. Legutóbb a 2020-ban véget ért Most nevess! című sorozatban tűntek fel egymás mellett. Rengeteg közös jótékonysági eseményen is részt vettek együtt, ráadásul énekesnői karrierjében is teljes vállszélességgel támogatja az édesapja Jane Erin Carrey-t.

A fiatal tehetségnek saját zenekara is van The Jane Carrey Band néven.

Az ifjú Carrey-nek a magánélete is sínen van, 34 évesen boldog édesanya. Nem csoda, hogy Jim Carrey egy ideje valóban a visszavonuláson gondolkodik, hiszen a nagypapaság is leköti az idejét. Feltehetően az unoka is jó pár hasonlóságot hordoz majd világhírű felmenőjével, akárcsak az anyukája. Íme:

(Promotions.hu)