Keddi hírösszefoglalónkban még: Kulcsár Edina a gyermekei nélkül ment nyaralni, Ábel Anita elárulta a lánykérésének részleteit, Kis Grófo unokaöccse nem látogatja házasságon kívül született fiát és bejelentették az X-Faktor új évadának kezdő időpontját.

Csongrádi Kata

Egy ország kezdett spórolni az energiával az idei hónapban a növekvő rezsiárak miatt, Csongrádi Kata ugyanakkor irigylésre méltó higgadtsággal kezeli a történéseket. A művésznő számos megpróbáltatáson van túl, hét évvel ezelőtt veszítette el imádott férjét, S. Nagy Istvánt, akivel 37 esztendőn át voltak házasok.

„Félreértés ne essék, nem vagyok dúsgazdag, de nem szeretek feleslegesen aggódni. Az az életfilozófiám, hogy a múltat megváltoztatni nem tudom, a jövőt nem ismerem, tehát a jelenben kell lenni, az adott pillanatot kell megélni a lehető legjobban” – fogalmazott a Meglepetés magazinnak Csongrádi, aki szerint angyalok vigyáznak rá. A kőből készült őrangyalok az erkélye korlátján állnak.

Kulcsár Edina

A volt szépségkirálynő néhány hete Görögországban pihent a párjával, G.w.M-mel. A négy napos last minute nyaralásra csak kettesben mentek, míg Kulcsár gyermekei az apjukkal töltötték két hetes szünidejük első felét.

„Márkkal úgy gondoltuk, hogy hasznosan töltjük azt az időt, amikor a kicsik nincsenek velünk. Abszolút tökéletesre sikerült a pihenés, de jó volt hazatérni, mert a gyerekek is nagyon hiányoztak, és a munka is várt már” – árulta el a Metropolnak Kulcsár Edina, aki visszatértét követően nem sokkal a gyerekeket is elvitte Zákinthosz szigetére. Erre az útra már egy barátnője és édesanyja kísérte el.

„Úgy érzem, pont jó életkorban kapták ezt az élményt, mert kisebb korukban talán nem élvezték volna ennyire. [...] Medinek annyira tetszett az az érzés, amikor felszállt a repülőgép, hogy felkiáltott: >>Anya, ezt még egyszer!<

Kis Palika

Napsugár, Kis Grófo unokaöccsének egykori szeretője a napokban kapta meg az iratokat arról, hogy kisfia, Valentínó hivatalosan is vér szerinti édesapja, azaz Kozák Pál nevére került. Az ügy végére három év után került pont.

Kis Palika és Bóni Napsugár három évvel ezelőtt, egy klipforgatás kapcsán ismerkedett meg és alakított ki alkalmi viszonyt. A légyottból azonban terhesség lett, a házasságban élő mulatóssztár pedig egész idáig nem akarta elismerni, hogy a gyermek az övé.

„Nehéz időszakon vagyunk túl, de örülök, hogy végre lezárult a jogi procedúra. [...] Nekem egy dolog volt fontos, hogy a fiamnak boldog és biztosított élete legyen. Ezért mentem bíróságra, ahová Palikáék először el sem jöttek. Júliusban végül megtört a jég, eljöttek, és a DNS-teszt után elismerte, hogy ő a kisfiú apja. Akkor találkozott is a kisfiával, de azóta nem jött el meglátogatni. Nem akarok telhetetlennek tűnni, a gyerektartást utalja és ígéretet tett arra, hogy tartja majd a kapcsolatot a kisfiúval. Hiszek neki, és bízom benne, hogy idővel jó kapcsolatuk lesz” – mondta a Blikknek Napsugár.

Ábel Anita

Tavasszal kérte meg Ábel Anita kezét olasz szerelme, Robert Favaro. A lánykérésről a Meglepetés magazinnak mesélt el részleteket a színésznő.

„Egy különleges alkalommal történt, méghozzá Robi születésnapi buliján. Nem sejtettem semmit, csak mielőtt felvágta volna a tortát, arra lettem figyelmes, hogy olaszul elkezdte mondani, hogy >>van egy ember, aki négy éve kibír engem<<, és akkor rám nézett, és tudtam, történik valami” – árulta el Ábel, akit így az olasz család és a barátok körében ért a nagy pillanat.

A jegyespár azóta egy hangulatos zalai birtokon tölti szinte minden idejét. Az alkalmazkodás persze a legnagyobb szerelemben sem könnyű, áldozatokat a színésznőnek is kellett hoznia.

„Tudatosan kell dolgoznom azon, hogy olykor átengedjem az irányítást. Robi nagyon gyorsan gondolkodik, mindig előrébb jár fejben, s sokan nem értik, de én azonnal tudtam hozzá kapcsolódni. Nem ismerek még egy olyan okos embert, mint ő. Nagyon sok mindenhez ért, mindenről megvan a véleménye. Humoros, laza, rendkívül önálló” – vallotta be Ábel Anita.

X-Faktor

A mentorház forgatásainak végeztével az RTL Klub bejelentette:

szeptember 3-án, szombaton startol legnézettebb tehetségkutatójuk, az X-Faktor 11. évada.

A zsűri soraiba idén is visszatér ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci, míg Csobot Adélt a kárpátaljai Herceg Erika váltja női mentorként. Bár utóbbi szereplése miatt először durván kiakadtak a nézők, egyre többen kedvelik meg őt pozitív kisugárzása miatt.

A műsorvezető ezúttal is Miller Dávid lesz, ugyanakkor további újítás, hogy a mentorok az idei szériában bármelyik versenyzőre lecsaphatnak, akivel együtt szeretnének dolgozni.

Majka

Váratlanul, az utolsó pillanatban mondta le vasárnap esti, a fehérgyarmati Gyarmati Vigasságokra szervezett koncertjét Majoros Péter, alias Majka. A rapper szerint a helyszín nem biztosította a szerződésükben foglalt technikai feltételeket, ezért kellett meghoznia ezt a döntést. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település cáfolja az énekes állítását, az ügyet jogi útra terelik.

„Vállalkozóink vannak, akik hozzák a színpad- és hangtechnikát is, tavaly megoldották a Halott pénz, Tankcsapda, vagy Rúzsa Magdi előadását is. Értelmezhetetlen, mert egyeztetés volt a hangtechnikusok között. Vártuk nagy szeretettel, még a kesudiója is be volt készítve, de hát nem jött el. [...] tulajdonképpen 8,1 millióval lelépett, mert előre kellett fizetni. Nyilván keressük a jogi lehetőségeket, nem gondolom, hogy lemondunk ennyi pénzről. Lehet, hogy a művész urat vezetik félre, de egy biztos, semmilyen együttműködési készség nem volt a részükről” – árulta el a Borsnak dr. Péter Csaba, Fehérgyarmat polgármestere, aki megoldásképp végül Curtist hívta el fellépni Majka helyett.

„Látszik, hogy ő írta a dalokat, mert mindenféle tűz és látványelem nélkül produkált egy zseniális koncertet! Sokan azt mondták, jobban jártak, mintha Majkát hallották volna” – mondta dr. Péter.