Szerdai hírösszefoglalónkban még: nagy bejelentést tett a 100 Tagú Cigányzenekar, Molnár Gusztáv a függőségéről, Kozsó lánya pedig édesapjával való kapcsolatáról vallott.

Kajdi Csaba

Cylától megszokhattunk, hogy rendre kiosztja a celebeket. Nemrég a Dancing with the Stars kapcsán szállt bele a szereplőgárdába és magába a műsorba, legutóbb pedig Tóth Gabira tett pikírt megjegyzést. Miután Pápai Joci megosztotta, hogy szeptember 4-én indul a Sztárban Sztár leszek! új évada, Kajdi csak annyit fűzött hozzá:

Gábriella elmegy egy ilyen világi műsorba?! Remélem, az úr megbocsáta neki.

Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnőt a szájára veszi Kajdi Csaba. Ezelőtt Tóth új stílusába kötött bele a megmondó ember, mondván: „bár az érettségi lenne meg olyan jól Gabinak, mint a hite” – írja a Blikk.

Molnár Gusztáv

Véget ért a házassága és munka nélkül maradt súlyos alkoholfüggősége miatt Molnár Gusztáv. A színész még felesége támogatásával, júliusban vonult be elvonóra, ám a megbeszéltekkel ellentétben már 3 hónap múlva kijött onnan. Időközben felesége, Fazekas Viviven kezelte Molnár közösségi oldalait, ahol mint kiderült: a színész szexuális tartalmakról és találkozókról csetelt nőkkel. Fazekas végül pontot tett a házasságuk végére, így Molnár nemcsak szerető hitves, de anyagi támogatás nélkül is maradt. Bár próbálkozott visszatáncolni az RTL Klub Drága örökösök című sorozatának esetleges folytatásába, a csatorna visszautasította őt. Mint azt a Blikknek megírták: „foglalkoztatására akkor tudnak visszatérni, amikor ezt az állapota lehetővé teszi."

„A minap kiderült, hogy nincs visszatérés, másodszor is kirúgtak. Én azonban – attól még, hogy nincs állásom – színész maradtam. Most egy monodrámát kezdtem el írni az életemről és az utóbbi néhány hétről, remélem, egyszer lesz majd alkalmam bemutatni. Addig is Komáromban egy zöldségfeldolgozó üzemmel tárgyalok, ha minden jól megy, ott kapok munkát hamarosan. [...] most az a legfontosabb, hogy erős legyek és kitartsak, ehhez pedig az kell, hogy az alkoholtól végleg megszabaduljak” – mondta a lapnak Molnár, aki jelenleg önerőből próbálja letenni a poharat.

„Elkezdtem összeszedni magam. Ez elsősorban abból áll, hogy nem iszom, ami nekem egy fontos dolog és hatalmas lépés. Persze, vannak elvonási tüneteim, verejtékezés és enyhe kézremegés, de tudom, ezek idővel elmúlnak, most azonban nehezen élem ezt meg”

Amanda Ardens

Új könyve kapcsán készített interjút Kozsó lányával a Bors. Amanda Ardens a gyerekkoráról, szüleivel való kapcsolatáról vallott, arról, hogy hogyan élte meg a válásukat és az idő nagy részében miként nevelkedett a nagyszüleinél.

„Állandóan dolgoztak apukámék, sokat voltak távol a fellépések miatt, kevesebbet kaptam belőlük, mint egy átlagos családban élő gyermek. Épp ezért a biztonságot a nagyiék adták meg számomra. Mindenben támogatták a szüleimet, hogy ki tudjanak bontakozni a művészetükben. Engem is arra neveltek, hogy éljem meg az álmaimat. Tőlük láttam az erős családi mintát”

– kezdte a lapnak Mandy, aki 3 éves korában, a szülei válását követően édesanyjával maradt. Ettől függetlenül Kozsóval is rendszeresen tartotta a kapcsolatot.

„Gyerekként gyakran elvitt a koncertjeire, többször voltunk külföldön, és életemben először vele jártam Amerikában. A nyári szünetben sok időt töltöttünk együtt, de az évek alatt – ahogy kezdtem serdülni – ez megváltozott. Édesanyámhoz mindig közelebb álltam, vele beszélek meg mindent. Apukámmal nem alakult ki az az igazi apa-lánya bensőséges kapcsolat. Az iskolában is mindig tartottam az előítéletektől, hogy másnak látnak, mert „sztárgyerek” vagyok. Nem szerettem volna, ha pont az apám miatt szeret, vagy utál meg valaki, vagy hogy bármilyen előnyre tegyek szert miatta. Én a saját lábamon, a saját erőmből akartam az utamon haladni és elérni a céljaimat.”

A kommunikációs területen dolgozó fiatal nő egyik álma, hogy kizárólag írásból keresse a kenyerét, míg egy másik, hogy olyan életet teremtsen magának, mint amilyen a nagyszüleié volt. Utóbbi vágya úgy tűnik, mostanra valóra vált.

Most leszünk tízéves házasok a férjemmel, és van egy kislányunk. Együtt sikerült, olyan életet élünk, amit megálmodtam magamnak.

100 Tagú Cigányzenekar

Több ezer ember előtt zenélnek 2023. január 15-én a 100 Tagú Cigányzenekar muzsikusai. A világhírű szimfonikus zenekart a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével is kitüntetett Lendvai Csócsi József fő prímás fogja majd össze a Papp László Budapest Sportarénában. Ez lesz a 35 éves jubileumi koncertsorozatunk lezáró koncertje, ahol olyasvalakivel együtt is fellépnek, akivel ezelőtt soha. Az est a ‘100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi Koncertje’ címet kapta – írja a Blikk.

„Mindig gondosan figyelek a repertoár összeállításakor, hogy magyar és cigány zeneszerzők darabjai legyenek a műsoron, illetve magyaros és cigányos dallamok felhasználásával íródott külföldi zeneszerzők művei is mint például Monti csárdása, Brahms magyar táncai vagy Sarasate cigányosan című műve” – mondta a lapnak Beke Farkas Nándor, a 100 Tagú Cigányzenekar elnöke.

A nagyszabású fellépés vendégfellépője Kökény Attila és zenekara lesz.

„Kökény Attilát fiatal kora óta ismerem, édesapjával barátságban voltunk, sőt az apósa is jó barátom volt. Attila a mai énekesek egyike, aki nagyon sokrétű, különböző műfajokban tud kiválóan előadni, legyen az magyar vagy cigánynóta, jazz, táncdal, világslágerek” – árulta el Beke Farkas Nándor.

Berki Krisztián

Halála előtt talált volna rá új útjára Berki Krisztián. Erről pszichológusa és egyben jó barátja, Roboz Zsóka mesélt a Hot magazinnak. A szakértő elárulta: Berkinek két személyisége volt, közülük az egyik megrekedt egy 9 éves kisfiú szintjén, aki csak szeretetre vágyott.

„Két személyisége volt: 'a Berki' és 'a Krisztián'. Az utóbbi pontos volt, megtisztelte a munkatársait, izgult és felkészült az adások előtt. Nem véletlen, hogy míg sokan gyűlölködésbe kezdtek, amikor meghalt, azok, akik közelről is ismerték, akik dolgoztak vele, egytől egyig bírták. Hogy miért? Mert alapvetően egy jó ember volt, ami érződött benne!” – fogalmazott Roboz, aki szerint az idő előrehaladtával Berki egyre empatikusabbá vált, le akarta vetkőzni magáról az addig felépített influenszer imidzsét.

„Irányt szeretett volna változtatni, másoknak segíteni, ezért kitalálta, hogy tanácsadó lesz. Olyan témák foglalkoztatták, mint a „nárcisztikus férfival való kapcsolat”, hogy „hogyan hat a párkapcsolatra a drog és egyéb függőségek?”, továbbá hogy „mit tehetsz, ha a feleséged sikere túlnő a tiéden?” Nagyon érdekelte a hit kérdése, kereste a spirituális útját. [...] Saját lelki problémái miatt ugyanakkor megrekedt egy kisgyerek szintjén. Egyszer Pécsről jött fel Budapestre vonattal, és mindig más utas mellett ült. Videótelefonon mutatta nekem, hogy >>tátod, mindenki szeret engem<

Az egyik utolsó, kétségbeesett mondata, már-már segélykiáltása az volt felém: >>Egész életemben csak haza akartam menni!<<”