A hét utolsó hírösszefoglalójában még: Liptai Claudia visszatér a képernyőre, Ambrus Attila ismét összeveszett az édesanyjával, Ábel Anita egy sorozatban kapott szerepet, Krizsán Lili futárkodik, VV Béci felesége ismét lebetegedett.

Majoros Hajnalka

Dundikával a Blikk készített exkluzív interjút az egykori Playmate házasságáról, a gyermeknevelésről, valamint arról, hogy hogyan viseli az őt ért támadásokat. A beszélgetés során szó esett a modell becenevéről is, amelyet mint kiderült: egy barátja aggatott rá, csavaros módon azért, mert Hajnalka képtelen volt bármitől is hízni.

„Régen ez így volt, ma már azért ez változott, de szerencsés alkat vagyok. Nagyon nehezen hízom, de azért már pár dologra oda kell figyelnem. A covid óta például már kevésebb húst eszem. Tizenöt éve azonban tényleg én voltam az a lány, aki gyakorlatilag akármennyit ehetett, nem hízott. Egy barátom nevezett el így... eleinte utáltam. Később aztán annyian hívtak már így, hogy egyszer ezen a néven mutatkoztam be, és valahogyan hozzám nőtt a név. Nem fogom letagadni, ahogyan a lánykori nevemet sem, hiszen ezek is meghatároztak engem egy időben, azonban ma már Majoros Hajnalka szeretnék lenni” – fogalmazott Majka felesége.

Liptai Claudia

Visszatér a képernyőre sokak kedvenc műsorvezetője, Liptai Claudia. Az utóbbi időben főként a rádiózás és a férjével közös cukrászda kötötte le az idejét, valamint életmódváltásba is kezdett. Most azonban ismét örülhetnek a rajongók, ugyanis nem is akármilyen műsorban, hanem az RTL II NőComment című talkshowjának háziasszonyaként tér vissza Liptai, aki javarészt inspiráló nőkkel, illetve általában egy-egy férfi vendéggel is beszélget majd. A munkálatok már meg is kezdődtek, legutóbb Király Linda Instagram-oldalán tűnt fel a műsorvezető, miután Dobó Kata és Hadas Kriszta társaságában forgatott.

Ambrus Attila

Gyermekei születését követően úgy tűnt, Ambrus Attilának sikerül kibékülnie az édesanyjával, aki annak idején, másfél éves korában hagyta el a Viszkist. Ötven évig egyáltalán nem tartották a kapcsolatot, az asszony saját vallási nézetei miatt fia esküvőjén sem vett részt. Végül az unokái bemutatásakor sikerült rendezniük a viszonyukat, ám a béke nem tartott sokáig: a Bors cikke szerint a nagymama nem kíván részt venni a kicsik keresztelőjén.

Talán végleg le kell húznom anyámat a térképről, és nem foglalkozni vele többet. Az anyám Jehova Tanúja. Tiszteletben tartom az ő vallását, de egyszerűen nem hajlandó felfogni, hogy a világon a legelső nem Isten, hanem az unokái, a családja. Az egy dolog, hogy velem 50 évig nem foglalkozott, de nem akarom végignézni, hogy az unokáival, a gyerekeimmel is ugyanezt csinálja. A vallás az legyen az ő dolga, de innentől kezdve én már nem foglalkozom ezzel többet, nem éri meg. [...] Én azt vallom, hogy addig kell a szeretteinkkel együtt lenni, és tartalommal megtölteni az életet, ameddig ezen a világon vannak. Utána már hiába bánjuk, ha valamit elrontottunk” – jelentette ki Ambrus Attila..

Ábel Anita

Színésznőként az 1987-ben debütáló Szomszédok című sorozatban ismerte meg a nevét az ország, azt követően főleg televíziós karrierjére összpontosított Ábel Anita. Most, 23 év elteltével ismét színésznőként ülteti a nézőket a képernyő elé, ugyanis szerepet kapott a TV2 egy közeljövőben induló produkciójában, a Hazatalálsz című szériában.

A Blikk emlékeztet, hogy a televíziós sorozatokat illetően a Szomszédok óta mindössze csak egyetlen egyszer, A mi kis falunk egy 2019-es epizódjában tűnt fel a színésznő, akinek nagy visszatérése talán annak lehet köszönhető, hogy június végén kiderült: a Life TV megszünteti a műsorgyártást, így az Ébredj velünk! című reggeli műsor több sztárja, így Ábel Anita is hirtelen munka nélkül maradt.

„A TV2 vadonatúj napi sorozatának forgatásai a napokban kezdődtek. Büszkék vagyunk rá, hogy a fiatal tehetségek mellett népszerű művészek is erősítik a Hazatalálsz színészcsapatát, akik közül az egyik Ábel Anita. Hamarosan a többi szereplő kilétére is fény derül”– írta a lap megkeresésére a TV2.

Krizsán Lili

Krizsán Lilit a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának tavalyi évadában ismerte meg az ország, ám kiesését követően főleg betegségéről szóltak a hírek. Anorexiája miatt kórházba is került, az egészségügyi intézményt 5 hónappal ezelőtt hagyta ott. 

„Most, hogy sikerült összeszednem magam, bizonyos értelemben eltűntem, és azon vagyok, hogy úgy tudjam felépíteni a karrierem, hogy tudják, ki vagyok valójában. A tehetségemet nem hangoztatták, csak az állapotomat, ami nem könnyítette meg a helyzetemet. Sokáig ez nagyon fájt nekem. Szeretném, ha elismernének és elfogadnák azt, amit képviselek. Az életem már nem a betegségről szól, és nem akarom, hogy a jövőben ez alapján ítéljenek meg” – fogalmazott a Borsnak az énekesnő, aki jelenleg anyagi nehézségekkel küzd. Hogy ezen a téren is rendbe hozza magát, heti 3-4 napot futárként dolgozik.

Énekelve viszem házhoz a pizzát. A hét többi napján dolgozom a saját dalaimon, koncertezek.

Fel tudom osztani, hogy a munka és a zene egyensúlyban legyen a mindennapokban, de remélem, hogy hamarosan utóbbira tudok száz százalékban koncentrálni.”

Mészáros Norina

VV Béci feleségére jó ideig rájárt a rúd: veszélyeztetett terhesség után adott életet Rebeka lányuknak, aki világra jötte után azonnal inkubátorba került, tüdőgyulladással kezelték. Esküvőjük után két nappal életmentő műtét során, rákbetegség miatt távolították el Norina méhét, majd tavasszal ismét a lányukkal kellett kórházba sietniük egy húgyúti fertőzés miatt. A megpróbáltatások után a család Máltán pihente volna ki a fáradalmakat, ám az élet ismét közbeszólt: 

Norina megfertőződött a koronavírussal, így az utolsó pillanatban le kellett mondaniuk a nyaralást

– írta meg a Blikk. Norina azóta egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben számolt be az állapotáról: „Orrfolyás szinte elmúlt, láz tegnaptól nincs, fejfájás sokkal tompább, torkom még mindig nagyon fáj, de szerintem alakul.”

Tóth Gabi

Már egy napja annak, hogy Tóth Gabi 7 millió forintos luxusórájáról szól a fáma. Az énekesnőt Kajdi Csaba osztotta ki a közösségi oldalán, mondván:

„Olyan álszent és annyira köpönyegforgató – aranyanyám, de szeretem! –, hogy a hatalom pénzéből hétmilliós Rolex-órában rongyolunk az elmúlt két évben, meg dobáljuk magunkra a keresztet. Előtte 15 évig így lebbent a csöcs jobbról balra, most meg édesanya, keresztény, azt se tudjuk, hogy gazsuláljunk a Gábor Áron rézágyújában!”

Kijelentése nyomán Lakatos Zsolt óraszakértő elemezte is a Tóth csuklóján fityegő karórát, amelynek mint kiderült, piaci ára több mint 17 ezer euró, jelenlegi árfolyamon valóban mintegy 7 millió forint. Az eset kapcsán több celeb is kifejtette a véleményét, Fluor Tomi például szarkasztikusan megjegyezte: ha tudta volna, hogy a kereszténység ilyen órával jár, kicsit jobban hitt volna Istenben – írja a Blikk.

A támadásokra először Tóth Gabi férje, Krausz Gábor reagált, megfogalmazásával pedig azt próbálta érzékeltetni, hogy mennyire nincs jelentősége a történetnek: „Orra eladdo. Eredetti sájci orra, mer mán nem köll. Tizenhétteze ejuró”.

Végül maga Tóth Gabi is megszólalt egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben:

Na! Van remény! Ma már csak az órámmal tudtak hergelni... a jövő héttől nyugi lesz talán, juhú! Ez most már tényleg vicc, de lehet, hogy hétfőre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt.