tóth-gabi-cover

Tóth Gabi úgy döntött, hogy egy időre visszavonul a közösségi médiától

2022.08.24. 18:00

Az énekesnő egy ideig nem kér a Facebookból és az Instagramból. Úgy gondolja, hogy a közösségi oldalak szétszakítják az embereket.

A 34 éves Tóth Gabi szerint ezek a platformok csak rombolják az életünket, a kommentelőknek semmilyen korláta nincs, ő pedig nem szeretne teret adni a gyűlölködésnek.

Kedves Követőim! Az elmúlt napokban szomorúan tapasztaltam, hogy szétszakított minket a közösségi média. Szeretném, ha most egy pillanatra megállnánk, és visszatérnénk a valóságba, ahol igazi érzések, reakciók vannak, ahol figyelünk egymásra, és támogatjuk, erősítjük a másikat! A közösségi médiának a közösség összetartásáról, párbeszédről és együtt gondolkodásról kellene szólnia, véleményem szerint, én azonban most ennek éppen az ellenkezőjét tapasztalom, ami már nem építi, színesíti, hanem rombolja az életünket. Úgy gondolom, hogy nem szabad még több teret adni a haragnak, a gyűlölködésnek, van most éppen elég ebből a világban. Járvány, háború, gazdasági nehézségek. Nem kellene ezt még fokozni, és tovább mérgezni a mindennapjainkat! Gondoljunk a gyerekeinkre is, hiszen nekik mi mutatunk példát. Mindannyiunknak felelőssége van ebben! Számomra az igazi értékek, nem a virtuális térben, hanem a hétköznapi valóságban vannak, ezért továbbra is találkozni fogunk személyesen a koncertjeimen, megölelhetjük és támogathatjuk egymást, ahogy eddig is tettük. Én ezt választom most a közösségi média helyett, ezért úgy döntöttem, hogy egy időre elnémítom az oldalaimat

– írta az előadóművész, aki azt tanácsolja a követőinek, hogy térjenek vissza a valódi értékekhez.