Hírösszefoglalónkban olvashat még Tóth Andi lemondott fellépésének okáról és Berki Mazsi tévés szerepléséről.

Berki Mazsi

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Berki Mazsi ugrik be Kulcsár Edina helyére a TV2 Dancing with the Stars című műsorában. A fiatal üzletasszony a Borsnak adott exkluzív interjújában árulta el, hogy nagyon nehéz döntés volt ez számára. Berki Krisztián még csak négy hónapja hunyt el, így Mazsi még mindig gyászol, de úgy gondolja, férje ebben az esetben is arra biztatná, hogy vállalja el a szereplést. Az édesanya jelenleg úgy tekint a táncra, mint egyfajta terápiára.

Schobert Norbi

A fitneszguru a Blikknek árulta el, hogy milyen komoly következményekkel járt a pontosan egy éve elszenvedett sztrókja. Akkor szentendrei otthonuk előtt esett össze és mentőhelikopterrel szállították a kórházba.

Aznap ötvenszázalékos agykárosodást szenvedtem, másfél órán keresztül nem kapott oxigént az agyam. Éppen ezért különösen hálás vagyok, hogy most már teljesen jól tudok beszélni, sokáig ugyanis akadt a nyelvem.(…Az autóban azonban rendszeresen gyakoroltam, ha egyedül voltam, hangosan kimondtam a gondolataimat, magamban beszéltem. A mozgásom sem volt százszázalékos, a jobb oldalam kicsit lemaradt és béna volt, ez is egy év alatt múlt el, köszönhetően annak, hogy rendszeresen sportolok és annak, hogy a tükörben nézve próbáltam korrigálni a testtartásomat, a kezem mozgását

–mesélt a gyógyuláshoz vezető útról.

Schobert tíz éven belül harmadszorra nézett farkasszemet a halállal: először a szíve, majd egy kórházi fertőzés miatt került életveszélybe. A családapa akkor hiába ígérte meg, hogy megpróbál lassítani a tempón, pörgős életmódja miatt úgy érzi, ezt nem engedheti meg magának.

Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien már egy éve küzdöttek házasságukkal, mígnem idén a válás mellett döntöttek. A történteket nemcsak ők, hanem Fazekas előző házasságából született kisfia, Máté is megszenvedi, aki Molnár állapota miatt már fél éve nem látta nevelőapját.  Az édesanya szerint sokszor kisfia vigasztalta őt a nehéz időszakokban.

Azt tanítom neki, ha kiállunk magunkért, ha arra törekszünk, hogy mi boldogok legyünk, a dolgok előbb-utóbb valóban jóra fordulnak

–mondta el a Blikknek Vivien.

Tóth Andi

A rajongók korábban láthatták, hogy Tóth Andi is fellép a Strand fesztiválon, azonban az énekesnő később az Instagram-oldalán jelentette be: a koncert elmarad. Mint kiderült, nem ő hagyta cserben rajongóit, hanem a szervezéssel adódtak gondok – írta meg a Bors.

Láttuk, hogy nagy botrány alakult a Strand Fesztiválos lemondós sztoriból, amit sajnálunk nyilván. Azt is meg kell említeni, hogy nem a Strand Fesztivál, hanem a két menedzsment közti kommunikációs hiba meg hiány volt a felelős. Szóval remélem, jövőre tali a Strand Feszten!

– fejtette ki az énekesnő.

Nagy Feró

ByeAlextől már megszokhattuk, hogy az esetek többségében kendőzetlenül elmondja véleményét. Így tett legutóbbi megnyilvánulásakor is, amikor a idős korról beszélt. Az énekes elárulta: egy bizonyos idő után ő már nem szeretne színpadra lépni, mert akarja nevetségessé tenni magát.

Egyszerűen nem látom magam ott sokáig. Ha már nem vagyok kellően fiatal, aktív, jól kinéző előadó, nem érezném jól magam odafenn. Nem tartanám magam ízlésesnek és hitelesnek, ha öregen balf*szkodnék a közönségnek

– fogalmazott az X-Faktor mentora, akinek véleményét Nagy Feró erősen kritizálta.  A rocker szerint ByeAlex kijelentése rendkívül tiszteletlen az idősebb szakmabeli generációval szemben.

Hál' istennek, fiatalabb koromban sem balf*szoskodtam, és most sem érzem úgy.

Hogy is hívják a fiatalembert? Bye-Bye Alex? Azért kell így mondani a nevét, mert nem is értem, miről beszél. Mi az a mű, amit ő csinált? Hogy sztárt csináltak belőle, azt a televíziónak köszönheti, de egyáltalán hogy merészel az idősebb kollégákról megszólalni?

– fakadt ki a 76 éves énekes a Story magazinnak.