Letörölhetetlen vigyorral a képén lépett ki egy milánói luxusüzletből Jennifer Lopez és Ben Affleck. A friss házasok testőrséggel indultak bevásárló körútra a divat fővárosában.

JLo és Affleck a hivatalos információk szerint július 16-án házasodott össze a nevadai Clark megyében, a Little White Chapel-ben, magyarul a Kis Fehér Kápolnában. A hollywoodi sztárpár frigye körül szinte soha nem látott felhajtás volt, ugyanis a pár 18 év után talált újra egymásra. A sármos színész először 2002 novemberében kérte meg a Puerto Ricó-i énekesnő kezét, ám akkor jegyességüket végül felbonották és 2004 januárjában elváltak útjaik. Tavaly tavasszal szövődött ismét románc közöttük, nem sokkal azután, hogy Lopez és legutóbbi férje elváltak.

Az esküvő óta egyre több fotó került napvilágra a menyegzőről, valamint napokkal a boldogító igen kimondása után is a sztárpár lagzijáról, közös fészkükről és különböző programjaikról, nászútjukról szóltak a hírek. Legutóbb Milánóban kapták őket lencsevégre, amint testőrök kíséretében, csütörtök késő délután bevásárló körútra érkeztek a város központjába.

Megjegyzendő, hogy az amerikai dollár árfolyama jelenleg szárnyal, így nem csoda, hogy a divat fővárosában időztek, hiszen pénzük Európában most még többet ér.

Az üzletekhez ugyanakkor nehézkesen jutottak el, hiszen az emberek megneszelték közeledtüket, így a testőröknek kellett utat törniük az utcákon, mikor gyalog indultak neki a belvárosnak. Jelenlétük híre hamar szárnyra kélt, így az egyik luxusüzletből a kijutás bizonyult nehezebbnek: a bejáratokat elárasztották a rajongók és lesifotósok. Mielőtt a testőrök autóval gurultak a bolt elé, hogy tova vigyék Hollywood hírességeit – valamint jól megpakolt táskáikat, természetesen még futotta tőlük pár széles mosolyra a kameráknak.

(Borítókép: Jennifer Lopez és Ben Affleck a milánói bevásárló körútján. Fotó: Northfoto)