A Modern család kolumbiai sztárja július 10-én töltötte be 50. életévét, ám a legújabb lesifotók tanúsága szerint 10-15 évet bátran letagadhatna.

Kevesen tudják, de Sofia Vergara a Pepsi egy reklámarcaként kezdte a pályafutását 17 éves korában. Rá egy évre hozzáment fiatalkori szerelméhez, akitől egy fia született. Házasságuk válással végződött, majd az eredetileg fogorvosi tanulmányokat folytató Vergara azután emigrált az Egyesült Államokba, hogy bátyját 1998-ban meggyilkolták. Első angol nyelvű szerepét a 2003-as Chasing Papi című filmben kapta. Bár az évek során több filmben és televíziós szériában is feltűnt, az igazi áttörést a 2009-ben induló, összesen 11 évadot megélt Modern család című vígjátéksorozat hozta el számára. Manapság leginkább az America's Got Talent című tehetségkutató kapcsán lehet róla a legtöbbet hallani, ugyanis 2020 óta foglalja el a zsűri egy székét.

A gyönyörű színésznő ékszerek és ruhák tervezésével is foglalkozik, valamint egy saját parfümöt is piacra dobott 2014-ben.

Vergarát imádják a lesifotósok, ugyanis igazi jelenség. Bár 50 éves, korából 10-15 évet simán letagadhatna, nem mellesleg bájait is előszeretettek kidomborítja. Tette ezt legutóbb is, amikor egy testhez feszülő, mélyen dekoltált vörös ruhában lejtett végig a kaliforniai Pasadena nevű település utcáin.

(Borítókép: Sofia Vergara a Szilveszter éjjel című 2011-es mozifilm világpremierjén. Fotó: Shutterstock)