Múlt szombaton betegség miatt mondta le a Városligeti Mentőnapra szervezett fellépését Tóth Gabi. Az énekesnő megfázásra hivatkozott, ám ma kiderült: valójában covidos lett.

A TV2 augusztus 29-én egy, a budapesti Gastroart-ban tartott rendhagyó sajtótájékoztatón, egy közös főzés keretei között promózta a szeptember 4-én induló Sztárban Sztár leszek!, és a szeptembert 5-én debütáló Séfek séfe című sikerműsorait. A sztárvendégek közül ugyanakkor többen nem jelentek meg az eseményen:

Tóth Gabi és Krausz Gábor covidosak, Pápai Joci szintén valamilyen betegséggel küzd, Majka pedig nyaralás miatt van távol

– szólta el magát Till Attila és Ördög Nóra, akik mellett Köllő Babett képviselte magát a helyszínen.

Mint ismert, a Feleségek luxuskivitelben című reality egykori sztárja a Sztárban Sztár leszek! zsűrijében foglal majd helyet Majka, Pápai Joci és Tóth Gabi oldalán. A műsort Tilla vezeti majd, míg a Séfek séfe házigazdája Ördög Nóra lesz, az ítészek székeiben pedig ezúttal is Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes foglal majd helyet. A sajtótájékoztatón utóbbi kettő értékelte a hazai sajtó munkatársainak főztjét.