A 28 éves énekesnő a testvére, Attila esküvőjéről posztolt egy közös fotót párjával, Istenes Bencével.

Javában kongtak az esküvői harangok augusztus második felében, amikor is több híresség mondta ki párjának a boldogító igent, kezdve Hosszú Katinkával és Gelencsér Mátéval. Őket követte Szinetár Dóra fia és annak párja, az elmúlt hétvégén pedig Kapás Boglárka és Telegdy Ádám kötötték össze hivatalosan is az életüket – emlékeztet a Femina.hu. Múlt szombaton azonban nemcsak ők, hanem Tóth Andi, valamint Csobot Adél és Istenes Bence is esküvőn jártak, noha egyikőjük sem a sajátján. 

Bár csobot már két gyermekkel is megajándékozta Istenest, és a műsorvezető 2017-ben megkérte Csobot kezét, az ő lakodalmuk még várat magára.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem csíphetik ki magukat egy rokon esküvőjére: Csobot Adél testvére, Attila szentegyházai lagziján igencsak puccba vágta magát a sztárpár, az énekesnő számos dicséretet is kapott letisztult, ugyanakkor szexi ruhájára.

„Adél eszméletlenül csinos! Az a ruha! Wow!!!”

„Csobot Adél nagyon csini vagy, megtudhatjuk, hogy honnan van a ruhád?”

– írták többen. Vele ellentétben ugyanakkor Istenes öltözékétől kevésbé voltak elragadtatva. Csíkos felsőjét nem egyszer egy pizsamához hasonlították.

„Cuki a pizsi! Adél, gyönyörű vagy!”

– írta egy követő.

(Borítókép: Csobot Adél a TV2 Dancing with the Stars című műsorának beharangozó eseményén. Fotó: Papajcsik Péter/Index)