Keddi hírösszefoglalónkban még: Curtis először beszélt Majkával való kapcsolatáról, Csutinak új barátnője lehet, Gömöri András Máté balesetet szenvedett, Gáspár Evelin

Curtis

Hónapokig folytak a találgatások, hogy pontosan mi történt Curtis és Majka között. Mint ismert, Széki Attila nem jelent meg Majkával közös, július 8-ai villányi koncertjén, ezután a páros másodjára is különvált. Sokan egyből arra gondoltak – és Majka is erre célozhatott –, hogy Curtis ismét tudatmódosítókat használ. Ezt azonban ő maga tisztázta a Borsnak egy exkluzív interjúban. Elmondása szerint szó sem volt visszaesésről, egész más okok húzódtak meg a szakítás mögött: hosszú ideig volt második ember a produkcióban, amiből egyszerűen elege lett. 

Az újpesti rapper a Tények Plusznak jelenlegi kapcsolatukról is nyilatkozott. 

Most vagyok igazán a helyemen, azt érzem. Nagyon jól érzem magam, hála Istennek…Nem vagyunk rosszban, csak külön lépünk fel, én nem haragszom rá. Látod, most is segítettem neki legutóbb, Fehérgyarmaton, amikor nem tudott elmenni fellépni. Én nem haragszom senkire. Egyedül szeretnék most már fellépni, egyedül szeretném megállni a helyemet. Ennyi a történet 

– mondta Curtis.

Csuti

Úgy tűnik, hogy fél évet sem élt meg Szabó András, azaz Csuti friss kapcsolata – írja a Blikk. A bulvárlap információi szerint újabban a Jóban Rosszban egykori Judit főnővére, Szorcsik Viki rabolta el az üzletember szívét. 

Csuti a minap egy kérdezz-felelek játékra invitálta követőit Instagramon. Feltűnő lett azonban, hogy kitérő válaszokat adott a boldogságát és a párját érintő kérdésekre. 

Most kevesebb időt töltünk együtt, de ő egy fantasztikus nő!

– írta Csuti, amiből sokan arra következtettek, hogy már nincsenek együtt barátnőjével, Ginával.

 A Blikk megkeresésére a férfi sejtelmes választ adott.

Nehéz időszak van mögöttem, próbálom a történteket feldolgozni. Igyekszem befelé figyelni, de nagyon sok hatás ért az utóbbi időben. Vannak olyan nehéz időszakok az életemben, amilyenekkel még sosem találkoztam. Sodródom, és várom, mi alakul ki körülöttem 

– nyilatkozta Csuti, aki – Szorcsik Vikivel egyetemben – tagadta, hogy lenne köztük valami.

Hamar egy hullámhosszra kerültek Vikivel. Szemmel láthatóan szoros lelki kapcsolat alakult ki közöttük 

– ezt már egy, a neve elhallgatását kérő informátor mesélte a lapnak.

Az üzletember nemrég az Instagram-oldalán reagált a hírekre és bejelentette, hogy valóban vége a kapcsolatának Ginával. 

Ahogy azt már írtam is nektek egy kérdezz felelekben, az utóbbi időben sokat voltunk külön Ginával. Rengeteg minden történt és történik körülöttem, ami felkavart és szeretnék magamban elrendezni mindent. Ezek és a távolság miatt úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább!

Tóth Gabi

Nem nyugszanak a kedélyek Tóth Gabi körül: egy férfi legutóbb az énekesnő két és fél éves kislánya, Hannaróza halálát kívánta. Az üzenetet Tóth férje, Krausz Gábor kapta a közösségi oldalán. A sztárséf 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban osztotta meg a borzalmas történetet – számolt be a Blikk.

A kommentelő gyomorforgató hozzászólásban buzdította a szülőket saját maguk és gyermekük megölésére. Azt írta: vágják el a saját és a kislányuk torkát. Ezt már Krausz sem hagyta szó nélkül:

Mondanám, hogy hasonló jókat kívánok neked is, de akkor ugyanakkora szutyok sz@r lennék, mint te. Ezért azt kívánom neked, hogy a Jóisten bocsásson meg neked, mielőtt a pokolra küld 

– osztotta meg az Instagramon a véleményét.

Gömöri András Máté

Megdöbbentő hírt osztott meg közösségi oldalán a népszerű színész: olyan szerencsétlen balesetet szenvedett, hogy kedd reggel azonnal meg is műtötték.

Ez a 30as dolog nem indul fényesen… Darabos külső boka törés… Holnap reggel műtenek… És tudom mire gondoltok, de nem… nem edzésen történt… probléma nélkül guggolok 200kg felett, de a kavicsos út és a gumipapucs ezt hozta…Kifordult a lábam és a szép nagy testem rápuffant a bokámra… Verseny off… Színház off…

– írta az Instagram-oldalán Polyák Lilla férje. 

Gáspár Evelin

Ciprusról jelentkezett be egy bikinis fotóval Gáspár Evelin. Noha a fiatal nő elképesztő átalakuláson ment keresztül és feltöltött képei sokaknál nagy sikert arattak, még így is bőven akadnak kritikusai.  Egyesek szerint például előnytelen bikinit választott – szúrta ki a Bors. 

Borzasztóan áll ez a fürdő gatya ,rém sovány vagy és olyan mintha tökös lennél 

– írta egy hozzászóló az első bikinis fotóra.

A szoknyán érdekes formát ölt a víz 

– jegyezte meg egy másik kommentelő.

(Borítókép: Csuti és Tóth Gabi. Fotó: Bodnár Patrícia/Index; Velvet)