Szeptember 2-án végre pont kerülhet Solti Ádám magánéleti kálváriájának a végére. Az ellene indított apasági per döntéshozatali szakaszba került.

Májusban bombaként robbant a hír, hogy Solti Ádámnak házasságon kívüli gyermeke született 2020-ban. A színész azzal a nővel folytatott viszonyt, akit még 2010-ben, az X-Faktorban való szereplése idején, még felesége, Berni előtt ismert meg. Félrelépéséről és annak következményeiről Solti maga nyilatkozott, ezzel azt akarta megelőzni, hogy kisfia édesanyja rántsa le róla a leplet. Bár a színész bevallása szerint elismerte, hogy ő az apa, a nő ennek ellenére apasági pert indított ellene azzal a céllal, hogy Kis Grófo unokatestvéréhez hasonlóan Solti is bíróság előtt ismerje el az apaságát.

„Perre megy, hogy ismerjem el, én vagyok az apa. Szerinte a gyerek érdeke, papír legyen arról, ki az apa, de nem értem min változtatna ez [...]. Ügyvédhez fordultunk, de nem azért, mert ha az enyém a gyermek, akkor nem ismerném el, hanem mert a legvadabb dolgokat akarta. [...] Felajánlottam, hogy támogatom, félreteszek minden hónapban egy bizonyos összeget, s amint nagykorú lesz, hozzáférhet. Az sem lenne ellenemre, hogy találkozzunk, velem legyen a fiam, de csak akkor, amikor ehhez már nem kell az anyja. Az a nő addig nem nyugszik míg tönkre nem tesz” – nyilatkozta a Blikknek Solti Ádám, akinek kálváriája úgy tűnik, végre véget ér. A per szeptember 2-án pénteken lezárul.

„Beszéltem [a nagypapával] egyszer-kétszer, és nagyon várja már, hogy vége legyen ennek a nehéz időszaknak” – kezdte a Borsnak egy, a színész édesapjához közelálló ismerős. „Látszott rajta, hogy neki mindennél fontosabb a kisunokája és teljesen össze van törve, amiért mindenki közül az ártatlan kisfiú szenvedi meg a történteket. Szerencsére holnap végre pontot lehet tenni ennek az ügynek a végére és az a szegény nagypapa is fellélegezhet majd”.

(Borítókép: Solti Ádám. Fotó: RTL Klub)