A hét utolsó hírösszefoglalójában még: Nagy Feró nagypapa lett, Mardoll nem akarja tovább titkolni betegségét, Bagi Iván kibékült a családjával.

Gáspár Laci

Nemrég került napvilágra egy videó arról, amint Gáspár Laci és egy balatonfüredi bár alkalmazottja között súlyos veszekedés alakult ki. A Borsnak a szórakozóhely szóvivője is nyilatkozott, akinek állítása szerint az énekes kezdte a szópárbajt, ellentétben Gáspár nyilatkozatával.

Korábban már többször előfordult, hogy az RTL Klub ennél kevesebbért is kényszerpihenőre küldte az egyik szereplőjüket. Molnár Gusztáv a napokban számolt be arról, hogy a csatorna ismét kirúgta őt, miután nyilvánosan is beismerte alkoholfüggőségét. Járai Mátét egy bizalmas információ kifecsegéséért hetekre levették a képernyőről. Vajon a csatorna hogyan reagál vezető műsoruk, az X-faktor mentorának kirohanására?

Kulcsár Edina

A fiatal üzletasszony nemrég jelentette be a nyilvánosságnak, hogy jelenlegi párjával, G.w.M.-el első közös gyermeküket várják. Kulcsár egy kérdezz-feleleket tartott az Instagram-történetében, amely során az egyik követője arról kérdezte őt, hogy mióta terhes.

Az egykori szépségkirálynő nem árulta el, hogy pontosan hányadik hétben jár, azt azonban igen, hogy nem szeretne a továbbiakban a várandósságáról beszélni, hiszen bejelenteni sem akarták azt az első 12 hét ideje alatt, de a Dancing with the Stars miatt kénytelenek voltak.

A Bors szerint ugyanakkor az egykori modell megígérte a követőinek, hogy amint a második trimeszterbe ér, több információt meg fog osztani a nyilvánossággal.

Nagy Feró

A Beatrice frontembere negyedszerre is nagypapa lett. A rocker izgatottan várta már a kisbaba érkezését, reméli hamarosan ő is a karjaiban tarthatja unokáját.  

Nagy öröm az ember életében, ha egy új élet születik. Izgatottan vártuk a nagy napot, mikor dönt úgy, hogy megmutatja magát a világnak

– mesélte a rocker a Borsnak.

Nagy Feró a legkisebb családtag érkezésénél nem tudott ott lenni, mivel fellépése volt. Az édesapa, Bence, aki egyben a zenekar menedzsere, ez alkalommal természetesen nem tartott az együttessel, felesége mellett volt a szülés ideje alatt.

Mardoll

A fiatal énekesnő, Catherine Dederick gyermekkora óta neurológiai betegségben szenved. Állítása szerint egyre jobban észrevehető a kézremegése, ami az évek során folyamatosan erősödött. Az X-Faktor felfedezettje a Fókuszban árulta el, hogy bár kezdetben rendkívül zavarta őt az állapota, mára igyekszik elfogadni a helyzetet. Mardoll szerint a színpadon egyébként sem látszik a betegsége, ugyanakkor a finomabb mozdulatoknál már észrevehető.

Volt egy időszak, amikor zavart és próbáltam gyógyszert is szedni ellene, de úgy éreztem magam, mint egy zombi. De eljött az a pont, amikor beláttam: így születtem, ez én vagyok, nem fog változni

– vallotta be Yvonne Dederick lánya, aki bár megbékélt az állapotával, az erre irányuló kérdéseket és kritikákat rosszul viseli.

Bagi Iván

A népszerű humorista közel 30 év után után kibékült a családjával. Bagi Iván nevelőotthonban nőtt fel, így kemény megpróbáltatások elé állította őt az élet. A családjára nem számíthatott, ugyanis nővére külföldön kezdett új életet, bátyja pedig kitette őt az utcára, mert elege lett belőle.

Bagi ekkor másfél hónapon keresztül hajléktalan volt.

A humorista szerint nemcsak a testvére, hanem ő is hibázott, mostanra azonban mindketten számíthatnak a másikra.

Rájöttem, hogy nem lehet örökké haragban élni. Ezért is szeretném most megragadni az alkalmat arra - akár így közvetve is - , hogy ünnepélyesen bocsánatot kérjek a bátyámtól. Sokszor nyilatkoztam róla rosszat, és ebben nagyot hibáztam. Korábban többször próbáltuk megbeszélni, de valami miatt nem működött a dolog. De most 30 év után végre ki tudtam békülni a családommal. Fontos, hogy az embernek van testvére, pláne, hogyha nélkülük kellett felnőnie

– nyilatkozta a BlikknekBagi Iván.

(Borítókép: Gáspár Laci, Kulcsár Edina. Fotó: Bodnár Patrícia/Index, Papajcsik Péter/Index)