Ha a képeken úgy is tűnik, a valóságban nem mindig felhőtlen Járaiék utazása.

Járai Máté előszeretettel osztja meg követőivel, hogy éppen hol nyaralnak feleségével, Kírával. A legutóbbi alkalommal Görögországba utaztak. Bár a képeken a házaspár mindig felhőtlenül mosolyog, Máté különös dolgot árult el a Blikknek a kiruccanásaikról.

A színész szerint gyakran előfordul, hogy csalódnak a szállás vagy a környezet kinézetében. Az effajta kellemetlenségek általában rányomják a bélyegüket az első napjukra, ám utána igyekeznek túllépni a problémán és annak ellenére élvezni a kikapcsolódást.

Nem vagyok sem kekec típus, sem maximalista, inkább álmodozó. Mindig mindent elképzelek, hogy milyen lesz, legyen az a karácsony vagy egy szülinap... annyira el tudok fantáziálni arról, hogyan lenne jó. Aztán persze, nem az van, mint amit megálmodtam, és emiatt minden ilyen esemény – beleértve a nyaralásokat is – egy kis csalódás. Nem úgy néz ki, mint a fotókon, nem olyan a környezet, mint ahogy elképzeltem, és még sorolhatnám. Emiatt az első 24 óra mindig nagyon fura érzésekkel telik a nyaraláson. Aztán valahogy megszokja az ember, elfogadja ezt, és minden nagyon jó lesz

– mondta a 95.8 Sláger FM-en Járai Máté.

A műsorvezető felesége, Kíra nehezebben éli meg az ilyen helyzeteket, ő gyakran el is sírja magát a kellemetlenségek miatt.

Kíra még súlyosabban éli meg ezt a kontrasztot, ő képes elsírni magát emiatt. Pláne, hogy én minden nyaralás elején lebetegszem

– döbbentette le a hallgatókat Járai Máté.

(Borítókép: Játai Máté Fotó: Gerencsér Tamás/Index)