Hírösszefoglalónkban még: Herceg Erikát pikáns fotókkal bombázzák a rajongói, Szekeres Adrien lánya tarolt a színpadon, Berki Mazsi komoly lépésre szánta el magát.

L.L. Junior

L.L. Junior és egykori felesége, Körtvélyessy Kinga a gyakori nézeteltérések miatt végleg lezárta a kapcsolatát. Az énekes korábban elmondta, hogy most gyerekeire és a fellépéseire koncentrál, így nem menne bele egy új kapcsolatba, azonban közeli ismerősei szerint van egy új nő az életében.  L.L. Juniort az utóbbi időben többször is lencsevégre kapták az X-Faktor egykori felfedezettjével, Dárdai Blankával. A 23 éves lány és a nála 18 évvel idősebb énekes is tagadta, hogy bármi lenne köztük munkakapcsolaton kívül, és azzal védekeztek, hogy egy új dalon dolgoznak, Junior emellett megjegyezte, hogy Blanka gyönyörű és tehetséges, de túl fiatal lenne hozzá.  A Blikk információi szerint ismét együtt látták a két hírességet, méghozzá a Belvárosi Sörfesztiválon, és nem úgy tűnt, hogy zavarná őket a sok kíváncsi tekintet. 

Csuti

Csuti nemrég az Instagram-oldalán árulta el a követőinek, hogy több szempontból is nehéz időszakot él át: nemcsak házassága végét kellett feldolgoznia, hanem több hozzá közel álló rokonát is elvesztette.  A Blikk kiszúrta, hogy az üzletember a Balatonnál járt, és nosztalgikus élmények jutottak eszébe, ugyanis nagymamájának és nagypapájának köszönheti a magyar tenger iránti szeretetét. Csutinak így ez a kirándulás egyszerre volt élvezetes és fájdalmas is.

Mamának és Papának köszönhetem a Balaton szeretetét! Amióta nincs Papa szerintem 1 kezemen meg tudom számolni hányszor voltam pihenni itt… pedig nagyon sokat voltam velük Badacsonyban, így nekem minden ami a magyar tengerrel kapcsolatos, az a nagyszüleimhez köthető, talán pont ezért is szeretem ennyire meg nem is! Nagyon nehéz nem folyamatosan rájuk gondolni ha itt vagyok, főleg amióta már mama sincs velünk!

–írta bejegyzésében Csuti.

 

Herceg Erika

Szombaton elindult az X-Faktor legújabb évada. A női mentornak, Herceg Erikának már az első adás alkalmával udvarlója akadt. Az énekesnő a Blikknek adott interjújában elmondta, hogy gyakran nem csak pikáns fotókkal lepik meg őt a rajongói, hanem videókkal is.

 

Szekeres Adrien

Múlt hét vasárnap indult a Sztárban Sztár leszek!  legújabb évada és már az első adás alkalmával ismert arcok is megjelentek a képernyőn. Szekeres Adrien 17 éves lánya, Kiss Emília Gréta is megmutatta tehetségét a műsorban.  A fiatal lánynak egészen kiskora óta az élete részét képezi a zene, kezdetben még autodidakta módon tanult énekelni, később pedig már komolyabban is érdekelte az előadóművészet. Kiss Emíliát édesanyja is elkísérte a műsorba, aki látva lánya produkcióját csak ennyit mondott:

Én ezt így, ahogy ő csinálja, biztos, hogy nem tudnám megcsinálni, ha száz évig tanulnám se.

Berki Mazsi

Mint, ahogy korábban kiderült, Kulcsár Edina helyett Berki Mazsi fog táncolni a Dancing with the Stars című műsorban. A fiatal édesanya Bonyhádi Ferenc táncpartnere lesz. A pár szerint nincsen egyszerű dolguk, ugyanis Berki Mazsi késői csatlakozása végett több héttel le vannak maradva a többi versenyzőtől.

Le vagyunk maradva, nem is kicsit, de a hátrányból előnyt lehet kovácsolni, mi ezen dolgozunk Ferivel. Nagyon sok feladat van, lesz mit tanulni.

–nyilatkozta a Borsnak az üzletasszony.

Mazsinak pedig egyedülálló édesanyaként is helyt kell állni, de mivel nem tud annyi időt tölteni kilenc hónapos lányával, mint korábban így úgy döntött, hogy Emma Katerina szeptember végétől heti három napot bölcsődében fog tölteni, a maradék időben pedig az influenszer családja és barátai segítenek neki.

(Borítókép: L.L. Junior, Szabó András Csuti Fotó: Velvet, Bodnár Patrícia/Index)