ALÁBB ÁTTEKINTJÜK, MIK DERÜLTEK KI HAZÁNK HÍRESSÉGEIRŐL, AMIÓTA A LEGUTÓBBI HÍRÖSSZEFOGLALÓNKAT KÖZÖLTÜK.

Berki Mazsi

Berki Krisztián tavaly ősz óta bántalmazta a feleségét – írja a Bors. Az izomcelebről a római-parti lakásának szomszédja azt állítja, hogy többször is erőszakosan viselkedett feleségével. 

(…) Megesett, hogy kirohant a folyosóra és ott kiabált, hogy fél, hogy megöli Krisztián. Dulakodás hangjai hallatszottak, röpködtek a pofonok, még a falakon keresztül is lehetett hallani a csattanást... Borzasztó volt. De nem mertünk tenni semmit.

– számolt be a történtekről az egyik szomszéd, aki szerint tavaly karácsony óta több hasonló eset is történt. Elmondása alapján az erőszakos viselkedés valamilyen szer hatása lehetett. Berki egy alkalommal hasba is rúgta feleségét, aki kezében tartotta néhány hónapos gyermeküket. 

A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is. Abból nagy cirkusz lett, akkor is a folyosóra menekült Mazsi, de akkor sem hívott rendőrt… Kint a teraszon vigasztalhatatlanul csak sírt és sírt. 

Frissítés: Az özvegy így reagált a Borsnak a hírekre.

A családi történetek családi történetek maradnak, nem szeretnék romokat átadni a lányomnak. Ez már nem tartozik a nagy nyilvánosságra.

Herceg Erika

Puskás Petit feldühítette, hogy Herceg Erika állandóan a színpadra szerette volna küldeni táncolni. 

Tök unalmas veletek, esküszöm.

– szomorkodott az – vélhetően megvágott – előzetesben a zsűri egyetlen női tagja, amelyre Puskás a következőképpen reagált:

Erika, miért vagy megsértődve attól, hogy én nem állok fel táncolni? Te akartál felerőszakolni a színpadra, most már negyedjére.

– mondta a The Biebers frontembere. 

Ne csináljatok már belőlem bohócot! b*meg!

– fakadt ki az új női mentor, aki ezután kiviharzott a stúdióból. 

Havas Henrik

Havas Henrik a Best magazinnak árulta el, hogy pontosan mennyi a havi nyugdíja – írja a Blikk. A televíziós személyiség szerint ugyan neki nem kell kuporgatnia a pénzt, de sok nyugdíjas nem ilyen szerencsés.

350 ezer forint a nyugdíjam. Ez nagyon szép nyugdíj, az a baj, hogy a több mint kétmillió nyugdíjasból tavaly mindössze 22 ezer embernek volt ennyi. Gondolom, a helyzet idén sem lett jobb.

– nyilatkozta Havas.

(Borítókép:  Berki Krisztián IV. Fitbalance Award Gála Fotó: Rostás Bianka/Velvet)