A szőkéknek tényleg több jut a jóból, vallja Kim Kardashian, aki egy kivételes fotósorozat kedvéért nem csupán a haját, de a szemöldökét is kihidrogéneztette. A Keeping Up With The Kardashians című reality sztárja az amerikai Interview magazin szeptemberi számának címlapján villantotta meg új külsőjét.

Az új frizura és a világos szemöldök teljesen más karaktert és tónust ad Kardashian arcának, ezért a legtöbb követő – a kommentek tanúsága szerint – elsőre fel sem ismerte őt. A négygyermekes anyuka sokak szerint úgy fest, akár Marilyn Monroe. 

Rajongói legnagyobb örömére az érett baracknál is kerekebb fenekét is megvillantotta – ennek érdekében tolta le farmernadrágját. Hasonló címlapfotója utoljára nyolc évvel ezelőtt készült, akkor teljesen meztelenül domborított a Paper magazin borítóján.

Én tényleg azt gondolom, hogy a szőkéknek több jut a jóból. Teljesen más embernek érzem magam szőkén. (...) Tudom, mi néz ki jól, és azt is tudom, miben nem érzem jól magam. Nagyon is érdekel, mi hogy néz ki, de egyúttal nem hagyom, hogy ez felemésszen. Előfordul az is, hogy rossz szögből fotóznak, rossz fényviszonyok között. Nem tudok mindent irányítani

– ismerte be az Interview magazinnak Kardashian, akinek szavait a PageSix idézte.

(Borítókép: Kim Kardashian a K KW Beauty and Fragrance pop-up megnyitóján.  Fotó: Getty Images/ Presley Ann