Hírösszefoglalónkban még: Kiss Ramóna lelkileg nehéz döntést hozott, Hosszú Katinka menyecskeruháját Tóth Gabi is viselte, Joshi Bharat Magyarországon szeretné, ha elszórnák a hamvait. 

Berki Krisztián

Bár már közel négy hónapja, hogy Berki Krisztián  elhunyt , az utóbbi napokban mégis számtalan hír látott napvilágot róla. Az egyik ilyen, hogy állítólag számtalanszor fajult közte és felesége, Berki Mazsi között tettlegességig a vita, illetve az is előfordult, hogy az özvegy rendőröket is hívott az otthonukhoz. Most az  egykori Fradi vezér édesanyja, Júlia asszony is megszólalt. Azt állítja, hogy menye időnként rendkívül tiszteletlenül beszélt vele, és nem akarja tovább hagyni, hogy hazugságokat állítson Berki Krisztiánról.

,Az elején tényleg nagyon szerették egymást, de amikor Mazsi terhes lett, minden megváltozott. Folyton csak pénzt követelt a fiamtól, veszekedett vele, majd ott is hagyta őt. Biztos vagyok benne, a menyem a végén már nem is szerette Krisztiánt, csak azt, amihez általa jutott. A fiam is csak szenvedett mellette, el akart válni, de a kislányuk miatt próbált küzdeni, mert nem akarta, hogy Emma is csonka családban nőjön fel, ahogy ő és Natika is.

– magyarázta Júlia asszony a Blikknek.

Aurelió

Egy nyolc hónapos kisgyerek édesapja lehet a jelenleg is börtönben ülő Aurelió. Egy korábbi házibuliban ismerkedett meg az egykori Való Világ játékos a titokzatos nővel, aki tavaly év végén hozta világra a kicsit. A DNS-teszt során derült ki, hogy az édesapa nem az, akit az édesanya gondolt, így merült fel Aurelió neve, akivel korábban  egyéjszakás kalandjuk volt.

Aurelió korábbi párjával, Edittel egy közeli ismerősük állítása szerint már nincs együtt, mert a kisbaba híre a barátnőhöz is eljutott. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a valóságshow győztesnek szándékába áll-e DNS-t adni, ám amennyiben a titokzatos édesanya apaság megállapítása iránti pert indít, elvégezhető a DNS-vizsgálat.

ha a feltételezett vér szerinti apa büntetőeljárás alatt áll, pláne börtönben van, annak alapesetben tárolták a DNS-ét, vagyis a tárolt adatok rendelkezésre bocsátása kérhető a polgári bíróságtól

– jelentette ki egy szakember a Blikknek.

  Kiss Ramóna

Lékai Máté átigazolt a Ferencvárosi TC kézilabdacsapatához, és ez családjára is nagy hatással volt. Korábban Kiss Ramónék Veszprémben éltek, és napi szinten utaztak Budapestre. Nemrég viszont úgy döntöttek, hogy elegük van az ingázás miatt elvesztegetett órákból, és Budapestre költöznek. Bár jelenleg is van egy kisebb otthonuk a fővárosban, de az a végleges letelepedére nem alkalmas, így a páros új otthon után néz.

Noé három és fél éves, nehéz kiszakítani a környezetéből, de végül meggyőztem magam: mindennél fontosabb, hogy a családunk együtt legyen. A kisfiunk is akkor lesz boldog. Ez adta meg a végső löketet. Ingázásnál, ha csak az utazási időt nézzük, azok elvesztegetett órák. Szóval, nem volt könnyű döntés, lelkileg abszolút megrázó volt mindkettőnk számára.

– mesélte a televíziós a Hot! magazinnak.

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka nemrég hivatalosan is összekötötte az életét szerelmével, Gelencsér Mátéval. Az eseményre a hazai sztárok krémje is ellátogatott. A többszörös olimpikon több pillanatot is megosztott az augusztusban tartott ceremóniáról, köztük a első hitvesi csókot, illetve azt is, milyen mennyecske ruhát viselt.

A Blikk beszámolója szerint Tóth Gabi intézte el, hogy ezt a darabot viselhesse, ugyanis korábban rajta láthattuk a Sztárban Sztár leszek! egyik adásában. Az úszónő a 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorijában köszönte meg az énekesnőnek a szerelését.

Joshi Bharat

A 67 éves műsorvezet ő halála utáni szándékáról vallott a Blikknek. Joshi Bharat elárulta, hogy pont annyira tartja magát magyarnak, mint indiainak, és ha lejár az ideje, Budapesten szeretné, hogy elszórják a hamvait.

Azt szoktam mondani, hogy ha meghalok, hamvasszák el a porhüvelyem, és majd egy fagyos téli hajnalon szórják szét egy forgalmas budapesti járdán. Ha emiatt csak egyetlen ember nem csúszik el a jégen és töri össze magát, már megérte.

– írja a Hot! magazin.

(Borítókép: Berki Krisztián, Aurelio. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet, Velvet)