A 2018-ban megalakult duó a nyár legdivatosabb slágereit szolgáltatta, azonban a népszerűséget nem adják ingyen.

Marics Peti és Valkusz Milán duója, a Valmar valósággal berobbant a magyar zenei életbe. Úristen című számuk átlépte a 23 milliós megtekintést, és a fiúkat jelölték a JOY Social Media Award #hallgasshazait kategóriájában is. Petiék a magazinban meséltek a sikerhez vezető útról és a népszerűség árnyoldaláról, a kimerültségről, depresszióról.

Teljesen ráment az egészségünk. Hangszálcsomó, kimerültség, depresszió, csak hogy néhányat említsünk azok közül, amik minket is elértek. Ezért is igyekszünk úgy szervezni a munkákat, hogy több nap szünetünk legyen feltöltődni.

– mondták el a fiúk, akiknél előfordult, hogy havi 20-25 koncertet is adtak.

Nem tudjuk, hogyan vittük ekkora sikerre, azt viszont igen, hogy akarat, szorgalom és szenvedély nélkül semmi sem tud működni. Álmainkban sem gondoltuk volna, hogy ennyien és ennyire szeretni fognak minket. Amikor van egy álmod, méghozzá egy kis szobában a muterodéknál, ahol este 7-kor már rád szóltak, hogy „NE ZENÉLJ!”, és onnan ide eljutni, szavakkal leírhatatlan!

– tették hozzá a zenészek. A két fiú kapcsolata egyébként a gyerekkorukra nyúlik vissza, 11 évesen együtt teniszeztek és jó barátságban voltak, ami érződik a munkájukon is.

Persze nem mindig könnyű, hiszen mindkettőnknek van egy saját gondolatmenete, agyjárása, ami van, hogy nem egyezik, de általában mindig megtaláljuk a közös nevezőt a végére.

– mesélték.

(Borítókép: Marics Peti Sztárban sztár Fotó: Papajcsik Péter/Index)