Nívós pozícióban folytatja televíziós pályafutását a riporter.

Vujity Tvrtko két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy kiköltözik családjával Amerikába. Kezdetben Hawaii szigetén telepedtek le, de később átköltöztek Floridába. A műsorvezetőhöz igen közel áll a térség, ugyanis a Miami Egyetemen tanult újságírást, és hosszabb ideig ott is élt.

A riporter nemrég egy újabb felkérést kapott, ugyanis ő lesz az ATV Csoport amerikai tudósítója.

Tvrtko beszámol majd a magyar nézőknek a közelgő amerikai félidős választásokról, valamint a gazdasági és energetikai krízishelyzetnek a mindennapokra gyakorolt hatásairól. A műsorvezető izgatottan várja az elkövetkezendő időszakot ugyanis számára az újságírás nem a szakmája, hanem a hivatása, így komolyan fogja venni új pozícióját.

Forrongó világunkban az információ hatalom és erő, és mindent megteszek azért, hogy a lehető legjobban kiszolgáljam a magyar nézőket az amerikai földrészről

– mondta Vujity Tvtrko, hozzátéve: az ATV a hírek frontvonalából tudósít, és ő maga is megjárta a frontvonalakat a közeli és a távolabbi múltban is. A műsorvezető kiemelte, számára az újságírás nem egy szakma, hanem a hivatása, ezért mindent megtesz azért, hogy riportjaiban, interjúiban és tudósításaiban a megszerzett tudása legjavát adja.

Hűséges típus vagyok, mostantól egy másik földrészről, de ugyanúgy az ATV Csoport felületein találkozhatom a nézőkkel. Szép kihívás ez, izgalommal várom az új feladatomat

– üzente követőinek Vujity Tvrtko.

(Borítókép: Vujity Tvrtko. Fotó: Bődey János/Index)