Mi történt Cara Delevingne-nal? Sokakban merülhetett fel ez a kérdés az elmúlt napokban, az angol szupermodellről ugyanis lelombozó videók kezdtek el terjedni az interneten.

A Victoria's Secret korábbi modellje a friss felvételek tanúsága szerint nincs élete legjobb formájában: cipő nélkül, koszos zokniban és kócos hajjal mászkált Los Angeles utcáin, miközben telefonált. Többször el is ejtette mobilját, zavart viselkedése miatt pedig többen azt gondolják, hogy drogproblémákkal küzd. 

A laza, extravagáns stílusáról is elhíresült Delevingne többször meg is botlott, míg eljutott az autóig. Követői közül többen is megjegyezték a Twitteren, hogy remélik, ilyen állapotban nem ült volán mögé. 

@famebird Idk about this one #caradelevingne ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

A szupermodellről egy olyan videó is készült, amelyen körbe-körbe forog. A The Brag című lap szerint Jay-Z magángépén utazott, onnan szállt le ilyen állapotban.

Később, amikor beült az autóba, az ablakon is kidugta a lábait. A Daily Mail című brit napilap egyébként azt írtja, hogy a Papírvárosok című film színésznője csak árnyéka régi önmagának. A lap a modell közeli ismerőseit is idézi, ám szerintük a szőkeség csak élvezi az életet és azt, hogy nemrég 30 éves lett.

A rajongók azonban meg vannak győződve arról, hogy Delevingne drogproblémákkal küzd, ezért hollywoodi barátainak többen is írtak, mondván, a modellnek segítségre van szüksége. A modellt korábban akkor is lencsevégre kapták, amikor egy fehér porral teli zacskóért hajolt le éppen, írja az SKPOP.

(Borítókép: Cara Delevingne a Párizsi Divathéten 2022 júniusában Fotó: Getty Images/ Estrop )