Hírösszefoglalókban még:  Katus Attila ötven évesen is vállalná az apaságot , Emilio több tíz millió forintot szórt el.

Till Attila

Az egész világot megrendítette a hír, miszerint elhunyt II.Erzsébet brit királynő. Több hazai médiaszemélyiség is tiszteletét fejezte ki a néhai uralkodónő iránt, köztük Till Attila is, aki egy videófelvételen jelentkezett be saját közösségi oldalán. Magát a műsorvezetőt is meglepte mennyire mélyen érinti őt a gyász. Elárulta, hogy nagymamája Londonban él, és amikor 1981-ben először kilátogatott a szigetországba, megdöbbenve tapasztalta, mekkora kultusza van a királynőnek a britek életében.

A királynő II. Erzsébet volt, és ilyen értelemben lehet, hogy ő volt az utolsó nagy királynő.

– osztotta meg többek között a gondolatait.

 (Blikk)

Katus Attila

Katus Attila jövőre tölti be ötvenedik életévét, de még nem tett le az apaságról. Mint mondja, szeretne kiszakadni a mindennapi pörgésből, és már nem csak a szakmájának élni. 

Annak ellenére, hogy azt mondják, a gyereknevelés a legnagyobb vállalkozás az életben, nem hagynám ki. Jó formában vagyok, még nem húznám le a redőnyt. Egyébként is optimista típusként nem vagyok kétségbeesve, el tudom kezdeni formálni az életemet ebbe az irányba, ha erre nyílik lehetőség…Magától ez egyre nehezebb. Főleg, ahogy az ember öregszik. már én is más vagyok, mást akarok, másképp gondolkodom.

– mondta Katus Attila.

Krausz Gábor

Szeptember 5-étől a Séfek Séfe negyedik évadát láthatják a tévénézők a képernyőn. A szigorú szakmai zsűrit ismét Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András erősíti. Krausz a Metropolnak elárulta, hogy nagyon közeli viszonyt alakít ki csapatával a műsorban, és adáson kívül is igyekszik őket lelkileg is támogatni. 

A forgatás eleve feszített tempóban telik, és bizony van, amikor még a legügyesebb versenyző is bal lábbal kel fel, nem úgy teljesít a konyhában, ahogy kellene. Én létrehoztam egy beszélgetős csoportot, amiben a forgatáson kívül is segítséget, lelki támaszt nyújthatok a csapatomnak. De összességében minden versenyzőre igyekszem odafigyelni, nemcsak azokra az emberekre, akik alám tartoznak. 

– mondta a sztárséf. 

Emilio

Emilio nem tagadja, hogy karrierje elején nem tudta kezelni a hirtelen jött sikert. A hírnév előtt nagyon rossz anyagi helyzetben élt, és szinte kilátástalannak látta az életét, ugyanis volt olyan időszak is, amikor hajléktalan volt. Abban a periódusában írta meg a Ne nézz vissza rám!  című dalt, amely meghozta számára a sikert, és ezzel az egész élete is megváltozott. 

Elvakított a siker, a csillogás. Korábban sosem volt még annyi pénzem, mint akkor, ezért sem tudtam jól bánni vele. Annyit éheztem, nélkülöztem, hogy akkor mindent be akartam pótolni. Folyamatosan a legjobb éttermekben ettem, – ami meg is látszódott rajtam – vásároltam, buliztam, és a csajokra meg a barátaimra költöttem minden pénzem. Az első fizetésemből mindegyikőjüket meghívtam enni, majd egy márkás boltba, és vettem nekik sportcipőt. Aznap nagyjából ötszázezer forintot költöttem el, de nem érdekelt. Mindent meg akartam adni azoknak az embereknek, akikkel együtt éltük át a nyomort. Több tíz, sőt lehet, hogy százmilliót is elszórtam ebben az időszakomban.

– árulta el Emilio a Blikknek. Aztán minden megváltozott, amikor 12 évvel ezelőtt megismerte feleségét, Jellinek Tinát, aki megtanította az énekest spórolni. Emilio szerint mára egy csodás birodalmat építettek fel, amiért mindketten keményen megdolgoztak. 

(Borítókép: Till Attila, Krausz Gábor. Fotó: Bodnár Patrícia/Index, Velvet)