kt

Kulcsár Edina feltörte egy idegen bőröndjét, Trokán Nóra férjhez ment

2022.09.12. 09:02

Hírösszefoglalónkban még:  az Omega dobosára bűnözök támadtak a saját otthonában , Schobert Norbi egy különleges motorral vonult be. 

Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynő nemrég Olaszországból tért haza, azonban követőinek arról számolt be, hogy gondok akadtak a bőröndjével, szúrta ki az RTL.hu. Kulcsár először azt hitte, hogy valaki átállította rajta a számkombinációt, de később mikor "feltörte" a bőröndöt, azonnal kiderült, hogy az valaki másnak a tulajdona, tehát összecserélték a poggyászt.

Trokán Nóra

A színésznő az Instagram-oldalán árulta el a követőinek, hogy férjhez ment. Trokán a szerelmét eddig sem mutogatta a közösségi oldalain, és legújabb bejegyzésén is csak háttal látható a férfi.  A színésznő azt is elárulta, hogy még a nyáron augusztus 20-án esküdtek meg párjával. Trokán bejegyzését ide kattintva tudja megtekinteni.

 Debreczeni Ferenc

Az Omega dobosát saját otthonában támadta meg öt munkásembernek beöltözött férfi. A 74 éves zenésznek halálfélelme volt, amikor betörtek hozzá és négyszázötvenezer forintot követeltek tőle. 

azt mondták nekem: fizessek négyszáznegyvenezer forintot, mert ez jár nekik. Döbbenten néztem rájuk: hülyének néztek? De akkor már a falhoz nyomtak és mondták, hogy eltörik kezem-lábam, ha nem fizetek. Halálfélelmem volt. Alkudozni kezdtünk, végül megelégedtek nyolcvanezer forinttal. Egészen hihetetlen mindaz, ami történt. A saját otthonomban, kiszolgáltatva primitív vadembereknek. Természetesen rendőrségi feljelentést tettem.

–mondta beszámolójában a Blikknek Debreczeni, akinek az elkövetők kárt is tettek az otthonában, ugyanis a náluk lévő szerszámmal tönkretették majd ereszcsatornáját. 

KÉP

Schobert Norbi

A fitneszgurut korábbi két komolyabb balesete sem tántorítja el attól, hogy újra motorra üljön. Legújabb Instagram-bejegyzésén is egy királykék kétkerekűn ül. 

Megérkeztem az Alakreform táborba. Lesz előadásom, lesz két retro cardio órám és hoztunk Update alapanyagokat az isteni konyhára…

–írta Schobert. 

A követői közül volt, aki megdicsérte a járgányt és a Jóban Rosszban egykori sztárja, Baronits Gábor egy közös motorozásra is elinvitálta a fitneszgurut. 

(Borítókép: Kulcsár Edina/Trokán Nóra. Fotó: Kaszás Tamás/Index, Velvet)