Egy autószerelő lett figyelmes a Mexikó felett lebegő idegen repülő testre.

A történelem során számtalan ember rukkolt már elő azzal, hogy ők bizony valóban tanúi voltak annak, ahogyan egy repülő csészealjból ufók kémlelik a földi életet. Többen állítják, hogy emberrablás áldozatául is estek, a földönkívüliek pedig kísérleteztek rajtuk. Hazánkban Pataky Attila, az Edda frontembere a legismertebb személy, aki ufókkal való találkozásról számolt be. Mint arról egy évvel ezelőtt a LifeTV egykori, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában is beszélt: a plejádokkal születése óta kapcsolatban áll, ők az emberek segítése miatt érkeztek bolygónkra. 

Az ufók létezését most egy mexikói autószerelő, Juan Manuel Sanchez próbálja bizonygatni, akinek állítása szerint az eddigiekhez képest elég részletgazdag fotón sikerült megörökítenie egy repülő csészealjat. Íme: 

A kép Valle Hermosóban, augusztusban készült, ám Sanchez bevallása szerint nem a földönkívüli megörökítésének céljával. Mint mondt, a lecsapni készülő, hatalmas vihart akarta lefotózni, a repülő csészealjat már a kamerán keresztül szúrta ki. Utólag úgy nyilatkozott: sajnálja, hogy a jelenséget nem volt ideje videóra venni, az idegen repülő test ugyanis váratlanul még magasabbra emelkedett, majd egy szempillantás alatt eltűnt a horizontról – írja a Mirror cikke alapján a femcafe.hu.

Egyesek szerint a felvételek megcáfolhatatlan bizonyítékai annak, hogy a földönkívüliek valóban megfigyelés alatt tartanak minket, míg mások csupán ügyes kameratrükknek vélik a képeket.

Szavazzon! Ön szerint valódi a felvétel?

(Borítókép: Repülő csészealj. Illusztráció: Shutterstock)