Varga Viktor köztudottan az organikus életstílus, a természetesség híve. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint jelenlegi életmódja.

Az énekes nem mindennapi otthonába a TV2 Mokka című reggeli műsorának stábja tett látogatást, hogy bemutassák, milyen körülmények között él jelenleg Varga Viktor. A Csillag születik egykori felfedezettje egy ideje egy jurtában tengeti a napjait, miután házának felújítása a mai napig tart.

„Kénytelen vagyok jurtában lakni, ami csak egy pillanatig tartott kénytelenségnek, mert azonnal ez az organikus forma így abszolút magával ragadott, és innentől kezdve nincs is kedvem ilyen sarkos házban lakni. [...] Azóta egyre jobban az organikusság felé haladok" – fogalmazott Varga Viktor, aki fél éve költözött a jurtába. Azóta a Dunában fürdik, ugyanis az építményben nincs vezetékes víz, sem gáz, csak áram.

„Van a kis házban kialakítva egy alsó szint, amit most csinált meg apukám. Most már van meleg vizem, egyébként az sem volt, eddig a Dunát használtam mindenre. Most kb. három hete van kész az a kis vizes blokk rész, úgyhogy most már vannak ilyenre lehetőségek. Sőt, vettem indukciós főzőlapot is” – büszkélkedett az énekes, aki ennek ellenére a mai napig a Duna vizét veszi igénybe, ha fürdeni szeretne, legyen tél, vagy nyár.

A nomád életvitelt Varga Viktor barátnője, Liliána is élvezi. Ennek ékes bizonyítéka volt idén nyáron, amikor a pár azzal került fel a híroldalak címoldalára, hogy anyaszült meztelenül pózolt az O.Z.O.R.A. Fesztiválon. Mint azt a fiatal nő a TV2 riporterének elmondta: számára olyanok a jurtában töltött napok, mintha nyaralna, mert „kizökkenti a steril magánéletéből” – és feltehetőleg az összkomfortos lakásából, ahol egyébként szintén sok időt töltenek Varga Viktorral.