Lakatos Márk egy TikTok-videóban mondta el a véleményét arról, ahogy Ördög Nóra reagált egy, az üzletét érintő bakira.

Lakatos azt állítja, hogy a tévés csak megjátszotta, hogy a közösségi oldalak blokkolták a webcímét, mert így még több érzelmet tudott kiváltani a követőiből, sőt így olyanokhoz is eljutott az új terméke rekláma, akik eddig nem is hallottak felőle.

@lakatosmarkstyle Mennyire KIRÁLY lenne, ha ez megrendezett kampány lenne!!! #fyp #fy #foryouba #nekedbe #nekedbeszeretnémlátni #magyartiktok #csillagszoro #ördögnóra #botrány ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

Nem tudom, hogy egy ilyen kampánybevezetőben, hogy lehet egy ilyet elrontani, hogy egy linket valaki elcsesz és ezért mindenhonnan törlik... Másrészt miért nem valami profi szakembertől vagy cégtől kér ilyenkor segítséget?

– hitetlenkedett a stylist, majd így folytatta.

Az biztos, hogy ez egy sokkal okosabb ötlet volt, ugyanis ezzel a sírós videóval maga mellé állította az internet népét, akik már előre hű vásárlói lettek az új terméknek, valamint végig söpört a médián Nóra sírós videója, amitől gyakorlatilag egy olyan 10 milliós reklámkampányt kapott ingyen, amiért más sok-sok hónapig dolgozna. Na, ezt hívják igazi médiahack-nek!

– jelentette ki, melyet a Blikk szemlézett

Ön szerint igaza van Lakatos Márknak?

(Borítókép: Lakatos Márk Fotó: Gerencsér Tamás/Index és Ördög Nóra Fotó: TV2)