Kialvatlanul, rekedt hangon és sápadt arccal jelentkezett be a közösségi oldalán.

Tóth Andi szinte állandóan a maximumon pörög: fellépést fellépésre halmoz, és bár a nyári haknik ideje lejárt, munkájának közel sincs vége. Most indulnak be igazán a klubkoncerteknek, az énekesnő azonban kapásból kettőt is kénytelen volt lemondani ezen a héten, ugyanis nagyon rosszul érzi magát. Állapotáról egy 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetben számolt be követőinek – szúrta ki a Blikk.

„A mai Akvás buli, meg szombaton van még egy és az is le lett mondva egészségügyi okok miatt... Nem vagyok Covidos, azt megnéztük, meg hangszálgyulladásom sincs, csak egy ideje már jelez a testem, elfáradtam valószínűleg, mindenem fáj... Elég pusztulat volt a tegnapom meg az éjszakám, csak gondoltam szólok, hogy ez van. Megvagyok, csak inkább pihenek azt hiszem ezen a hétvégén” – közölte csütörtökön kora délután Tóth Andi, akinek nem ez az első alkalom az idei évben, hogy túlterheli magát. Mint azt még június közepén a Velvet is megírta: az énekesnőnek a nyár eleji koncertsorozata végén volt egy kisebb kiborulása, akkor el is hagyta az országot egy időre. Akkor úgy fogalmazott: 

Nehéz időszakomban vagyok, amit az utolsó pár napban jobban is kimutattam nektek, mint szoktam. Tudom, hogy „senkinek nem dolga” és nem is vártam semmit, de őszintén jól esett a rengeteg pozitív üzenet. Mindet el is olvastam. The queen will come back.

Remélhetőleg nemsokára ezúttal is visszatér, erősebben és egészségesebben mint valaha.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Szollár Zsófi /Index)