Hírösszefoglalónkban még: Szabó Erika irtó dögös szettben mutatta meg magát, Nagy Feró szétszórta szülei hamvait.

Horváth Boldi

A TV2 Sztárban Sztár korábbi szériájának versenyzője, Horváth Boldi közel öt hónapja jelentette új albumának megjelenését. Az énekes Kelemen Kabátban nevű bandája ezúttal olyan dalokkal készülnek, amelyek stílusa talán a legközelebb áll hozzájuk.

Horváth nemrég azt is elárulta, hogy az albumon minden dal egy személyes élményhez, az egyik például válásához köthető. Takács Nóra című dala a szakítást követő időszakról szól, amelyet Boldi önbizalomhiányból fakadó rohamnak, ész nélküli ismerkedésnek jellemez. Feleségével ugyan barátok maradtak, de az elején komolyan megviselte az énekest az elválás.

Egy összetört szívű nő van a szöveg központjában, aki falja a férfiakat, a szerelmi bánatát így vezeti le. A valóságban ez én vagyok. A válásom utáni időszakot öleli fel

– fedte fel a Borsnak, elárulva: az elmúlt időszakban nem élt éppen szűzies életet.

Opitz Barbi

Az X-faktor korábbi felfedezettjének, Opitz Barbinak szárnyal a karrierje. Az elmúlt időszakban közel hatvan fellépésen van túl és hétvégente 3-4 alkalommal biztosan felhasítja a színpadot. Emellett magánélete is sínen van, a 22 éves énekesnő a 3 évvel fiatalabb Serleg Albert oldalán találta meg a boldogságot.

Opitz ugyanakkor egy nehéz időszakon van túl: mint arról a Velvet is beszámolt korábban, az exe júliusban közzétett róla egy intim felvételt. Az énekesnő akkor már együtt volt Alberttel, de a fiút szerencsére nem zavarta a videó. Továbbra is szereti a párját és a fellépésekre is elkíséri. Októberben pedig Dubajba terveznek utazni a szerelmesek – írja a Bors.

Szabó Erika

A Barátok közt egykori sztárja az utóbbi időben inkább színházi szerepeket vállal, nemrég a legújabb darabja kapcsán készült fotósorozatból osztott meg néhány képet a követőivel. A színésznő egy kihívó latex felsőben mosolyog a kamerának, és mint látszik: bomba formában van. Szabó egyébként idén tölti be 38 életévét.

Dolgozunk! Így készültek a Killer Joe című előadásunk karakterfotói. Nagyon izgalmas próbafolyamat ez…Texas, rozsdazóna, lerohadt lakókocsipark… Premier: október 7. Thália Télikert

– írta bejegyzésében Szabó Erika.

Nagy Feró

A Beatrice frontembere négy év különbséggel vesztette el szüleit. Bár sokáig az édesanyja és édesapja is az Óbudai temetőben nyugodt, Nagy Feró úgy döntött, „hazaviszi” őket Erdélybe és a Nyárád folyóba szórja a hamvakat.

A szüleimet elhamvasztattam, és mivel Magyarországon éltek, itt is volt a temetésük.  Évekkel később jutott eszembe, elviszem őket haza, oda, ahonnan indultak, ahol születtek. Elindultam a hamvaikkal Erdélybe, és beleszórtam a Nyárád folyóba

– nyilatkozta Nagy Feró a Borsnak.

(Borítókép: Horváth Boldi/ Opitz Barbi. Fotó: M2, Kaszás Tamás/Index)