A szoptatás és az azt követő fogyás miatt Hódi Pamela keblei megváltoztak. Az influenszer elégedetlen volt a külsejével, ezért kés alá feküdt.

Hódi Pamela és férje, Tóth Bence az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában lesznek láthatók jövő hétfőtől. A műsorban derül fény többek között arra is, hogy Hódi mellplasztikán esett át idén áprilisban. Mint arról a Blikknek részletesen is mesélt, azért döntött a szépészeti beavatkozás mellett, mert melleinek formáját számára előnytelen módon változtatta meg az anyaság.

„Áprilisban volt a plasztikai beavatkozásom, amit akkor szándékosan nem vertem nagydobra. Azért döntöttem a mellműtét mellett, mert két gyerek után nem voltak szépek a melleim a szoptatás és az azt követő fogyás miatt, így korrekcióra is szükségem volt. Bence is támogatott benne, mert ő is azt szeretné, ha tetszenék magamnak. Végig mellettem volt, és utána is segített. Szerencsére jól viseltem, szinte meg sem éreztem. Az eredménnyel pedig elégedett vagyok, régen éreztem magam ennyire jól a bőrömben” – nyilatkozta a véleményvezér, akinek egyik fotóját ide kattintva tekintheti meg.

Hódi Pamela tavaly májusban adott életet második gyermekének, Evoletnek. Onnantól fogva minden idejét a családjának szentelte, ez alkalommal ugyanis dolgozni sem ment vissza szülés után. A Nyerő Páros című műsor lesz az ő nagy visszatérése a médiába.

„Nem mutattunk mást, mint amilyenek valójában vagyunk, végig magunkat adtuk, őszintén játszottunk. Mi otthon is ilyenek vagyunk, ezért a műsor – amellett, hogy nagy élmény volt – semmiben nem változtatta meg a házasságunkat” – fogalmazott Hódi, akinek a műsor során több konfliktusa is volt a többi versenyzővel. A forgatások ideje alatt Evolet a nagymamával, nagyobb gyermekük Nati pedig édesanyja barátnőinél volt.

„Én jobban bírtam, mivel egyszer már előfordult, hogy forgatás miatt néhány hétig távol voltam. Bencének nehezebb volt, mert neki ez volt az első ilyen alkalom. A lányok viszont jól viselték. Evolet a nagymamáknál volt, Nati pedig felváltva a barátnőimnél, akikkel folyton programoztak. Nagyon jól érezte magát végig.”

Megnézné Hódi egy újabb fotóját? Kattintson ide!

(Borítókép: Hódi Pamela. Fotó: Kaszás Tamás /Velvet)