GettyImages-1423460097

Zac Efron majdnem meghalt, amikor eltörte az állkapcsát

2022.09.16. 09:56

Az internetezők először azt hitték, hogy plasztikai műtét áll a háttérben.

A jóképű színész sokakat megdöbbentett legutóbbi nyilvános szereplése alkalmával. Többeknek feltűnt, hogy az állkapcsa sokkal kidolgozottabbnak látszik, mint korábban, szinte már rendellenes külsőt kölcsönözve Efronnak. Sokan egyből arra gondoltak, hogy a High School Musical egykori sztárja egy szépészeti beavatkozásnak köszönheti az érdekes eredményt, ám a színész nemrég elárulta, hogy valójában mi áll a háttérben.

Efron legújabb filmje, a The Greatest Beer Run Ever című alkotás kapcsán adott interjút az Entertainment Tonight című amerikai műsornak, ahol új külsőjéről is érdeklődtek. A színész nevetve mesélte el az ijesztő történetet.

Majdnem meghaltam

– kezdte Efron, aki elcsúszott az otthonában és a szerencsétlen esés következtében széttörte az állkapcsát. A rehabilitációs folyamat során az izmait olyannyira megdolgoztatták, hogy kifejezetten erős állkapocsra és arcberendezésre „tett szert”.

Zac Efron a The Greatest Beer Run Ever premierjén, a Torontoi Nemzetközi Filmfesztiválon, 2022. szeptember 13-án.
Zac Efron a The Greatest Beer Run Ever premierjén, a Torontoi Nemzetközi Filmfesztiválon, 2022. szeptember 13-án.
Fotó: GettyImages

(Borítókép: Zac Efron a The Greatest Beer Run Ever premierjén, a Torontoi Nemzetközi Filmfesztiválon, 2022. szeptember 13-án. Fotó: GettyImages)