Bár az Instagram-posztjai alapján sokak szerint egy bevállalós, magabiztos, szexi szőkeség, Herceg Erika úgy véli, a valóságban ő szöges ellentéte ennek. Az X-Faktor női mentora néha úgy érzi, több személyisége van: a hétköznapokban visszafogottabb, a kamera előtt azonban előjön belőle a vadabb éne.

Az énekesnő minderről Lilu YouTube-on futó Makeup/Down című műsorában mesélt, ahol sokáig smink nélkül beszélgetett a műsorvezetőnővel. Herceg azt is elárulta, hogy sok helyen dolgozott korábban: egy időben például pincérnőként kereste a kenyerét.

„A mai napig nem tudom, hogy csináltam ezt az egészet. Arra gondolok, hogy szerintem ez mind annak köszönhető, hogy – azt leszámítva, hogy

voltak például olyan fotósorozataim, vagy olyan klipforgatásaim, ahol kevesebb ruha volt rajtam, vagy talán olyan lánynak tűnök, aki beválallósabb – én mindig nagyon istenfélő ember voltam.

Nagyon vallásos vagyok, nincs olyan éjszaka, hogy lefekvés előtt ne imádkoznék. Amikor reggel felkelek, van egy naplócskám, amibe beleírom, hogy mit köszönök meg a Jóistennek”

– magyarázta az énekesnő, akinek szavait a 24.hu idézte. A beszélgetésből az is kiderül, hogy a mentor miért nem csinál nagy ügyet abból, hogy botox-kezelésre jár.

Herceg arról is beszélt, hogy a kamerák előtt szeret dögösen kinézni.

Akkora szexuális energiám van, szeretek a színpadon egy p*csa lenni néha. Mert ott meg lehet ezt csinálni, ezt az ágyban is meg lehet csinálni

– mondta.

(Borítókép: Herceg Erika. Fotó: RTL Klub)