Listánk szereplői soha nem titkolták, hogy szépészeti beavatkozásnak vetették alá magukat. Úgy gondolják, ha valaki elégedetlen a külsejével, nyugodtan változtathat rajta. 

Nádai Anikó

Nádai Anikó közel egy éve osztotta meg az Instagram-oldalán, hogy hosszas gondolkodás után megcsináltatta az orrát. A beavatkozásra egy gyerekkori baleset miatt volt szükség. 

Lékai-Kiss Ramóna

A gyönyörű műsorvezető még 23 éves korában műtette meg a melleit. Akkoriban a Barátok-közt című sorozatban szerepelt, amelyben karaktere, Szentmihályi Zsófi is ezzel a problémával küzdött. Sokak szerint ez buzdította Ramónát arra, hogy kés alá feküdjön.

Rubint Réka

A fitneszguru sokáig küzdött vele, hogy elfogadja sportos idomait, végül azonban ő is plasztikai műtét műtét mellett döntött, hogy mellei nagyobbak és formásabbak legyenek.

Zimány Linda

Zimány Linda nehezen tagadhatná le szépészeti beavatkozásait, de nem is szeretné. Büszkén vállalja, hogy megcsináltatta melleit, továbbá az arcán is több változtatásra került sor.

Fel van töltve a szám, volt egy orrműtétem, amire az orrsövény-ferdülésem miatt került sor, illetve a mellemet is megműttetem. Ezeket soha nem is titkoltam, és szerintem nincs is ezzel gond

– szögezte le Zimány Linda.

Tóth Gabi

Az énekesnő az előző évtizedet látványos fogyással kezdte, amelynek eredményeként már nem volt megelégedve mellei formájával. Végül ő is az orvosi beavatkozás mellett döntött.

Az, hogy meg van csinálva a mellem, vagy műszempillát rakatok, vagy hajat hosszabbíttattam, attól még nem lesz valaki műnő! Ezektől még vér csordogál ereimben, és élek! A melleim sajnos teljesen elfogytak, amikor 15 kilót leadtam, és azt gondolom, hogy teljesen az ízlésesség és a természetesség keretein belül végeztek rajtam beavatkozást! A plasztikát pont olyan nőknek találták ki, akiket sajnos a sok fogyás, szülés, esetleg sajnálatos módon melleltávolítás miatt elvesztették a nőiességüket! Ennyit a mellekről

– írta korábban a Facebookon.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edinának három műtéten is át kellett esnie, mire az orrának olyan formája lett, amilyenre mindig is vágyott. Az egykori szépségkirálynő komoly önbizalomhiánnyal küzdött orrának korábbi alakja miatt, mostanra azonban elégedett a megjelenésével.

Csak az orromat műttettem meg, viszont csak a harmadik operáció után nyerte el ezt a formáját. Mindenképpen változtatni kellett az eredetin, ugyanis olyan súlyos szépséghibának éreztem, mintha nyúlszájjal születtem volna. Az orvos először elrontotta, másodszor, amikor korrigálni próbálta, még csúnyább lett. Végül dr. Kárász Róbert tette rendbe harmadszorra

– nyilatkozta korábban Kulcsár. 

(Borítókép: Kulcsár Edina/Tóth Gabi/Lékai-Kiss Ramóna Fotó: Papajcsik Péter/Index, TV2, Hatlaczki Balázs/Glamour)