Egy este erejéig újra a TV2 képernyőjén láthatták a nézők Várkonyi Andreát.

A Tények egykori házigazdája a TV2 25. születésnapi műsorában tűnt fel ismét a televíziós kamerák előtt. A sorozat szombat este debütáló 3. részében Till Attila mellett Várkonyi vezette a műsort.

A jelenleg a csatorna igazgatóságában helyet foglaló egykori hírolvasó az elmúlt másfél évben szerelmi élete miatt került a címoldalakra, miután tavaly tavasszal kiderült: Mészáros Lőrinccel alkot egy párt. A nagyvállalkozóval 2021. szeptember 24-én tartották az esküvőjüket az Alcsúti Arborétumban.

Várkonyi Andrea 2002-től 2016-ig volt a TV2 Tények házigazdája, a csatornát 2018 végén hagyta ott. 2020-ban egy ideig a Life TV-nél dolgozott, majd ugyanebben az évben megalapította a Whitedog Media Kft. nevű céget. A TV2 igazgatóságában nem sokkal azután foglalt helyett, hogy frigyre lépett Mészárossal, akinek a cég 2020-as évéről szóló pénzügyi jelentés kiegészítő melléklete alapján több üzlettársa is a csatorna tulajdonosi körébe tartozik.

A TV2 25 című műsorban Tilla konferálta fel Várkonyit, akivel néhány mondat erejéig visszaemlékeztek tévés karrierjük kezdetére, hiszen mint kiderült: egyszerre kezdték a munkát a csatornánál.

(Borítókép: Várkonyi Andrea, 2016. Fotó: FEM3)