18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

GettyImages-79292643

Hugh Hefner veszélyes dolgot használt síkosítóként, rettegtek a fertőzésektől a Playboy-villa lányai

2022.09.20. 20:00

Bizarr és egyben veszélyes szokásai voltak az ágyban Hugh Hefnernek, vallják a legendás Playboy-alapító hajdani barátnői, akik egy podcastműsorban újabb sötét titkokról rántották le a leplet abból az időből, amikor még a villában éltek. 

A fényűző Playboy-rezidencián Hefner számos modellel élt együtt, s bár úgy tűnt, ezeket a fiatal szépségeket tejben-vajban fürösztötték, ők nem mindennel voltak megelégedve. Ami a Playboy-cézár egyes szexuális szokásait illeti, egyenesen rettegtek. A korábbi playmate, Holly Madison azt állítja, undorodott attól, hogy Hefner síkosító helyett babaolaj használatához ragaszkodott az intim együttlétek során – írja a Daily Star.

Senkinek sem ajánlanám, mivel könnyen gombás fertőzéseket okoz. Gusztustalan. Nem tudom, miért ragaszkodott ennyire ehhez. (...)

Mindig azzal érvelt, hogy az emberek a babákra szoktak babaolajat kenni, mire én visszaszóltam, hogy igen, ez így van, csak éppen a bőrükre kenik, de a nemi szervekre ezt nem szabadna kenni. Betelt nálam a pohár, nem voltam hajlandó használni ezt a kencét, de aztán a többi lány mondta nekem, hogy ha én nem is használom, Hef a kezeit úgyis bedörzsöli vele, és amikor hátulról csinálják, bekeni őket is, mert így nem láthatják, mit csinál” – fogalmazott az egykori Playboy-nyuszi a Girls Next Level című podcastban. Hozzátette: még egy nőgyógyászt is megkérdezett arról, milyen kockázatai vannak, ha valaki nem megfelelő síkosítót használ.

Holly Madison 2008-ban, hét év után döntött úgy, hogy elköltözik a Playboy-villából.

(Borítókép: Holly Madison és Hugh Hefner. Fotó: Getty Images/ Laurence Cottrell/FilmMagic )