Hétfőn csapott le a Fiona hurrikán a Dominikai Köztársaságra, ahol a Super TV2 stábja hetek óta forgatja a Money or Love – Fogadj a szerelemre! című párkereső reality-t.

A stáb néhány héttel ezelőtt érkezett a karibi szigetre, amelyen 144 km/órás szélsebességgel söpört végig a Porto Ricóból érkező vihar. A tévéseket szerencsére csak a hurrikán széle érte el, de így is hatalmas károkat okozott a helyszínen, és nem kis félelmet keltett a stábtagokban, köztük a show háziasszonyában, Demcsák Zsuzsában. A műsorvezető akkor egy Instagram-történetet is közölt a vihar okozta károkról.

„Félelmetes volt átélni a hurrikánt! Életem legrosszabb éjszakája volt! A tetőt levitte, a szobák beáztak, de már a helyreállításon dolgozunk!” – írta akkor. Úgy tűnik, az apartmant azóta sem sikerült helyrepofozni, így Demcsákot egy másik szállásra költöztették.

„Nem nagyon van internet, az áramellátás sem állt még helyre. Átköltöztünk egy másik szállásra. Ahol eddig voltam, lakhatatlanná vált” – fogalmazott a műsorvezető. Hozzátette: látva, hogy a vihar micsoda pusztítást végzett, nagyon örül annak, hogy épségben sikerült átvészelnie – akárcsak a stáb többi tagjának. 

Felkészültek a szélsőséges viszonyokra

A Blikk egy korábbi megkeresésére a TV2 közölte, hogy a műsorgyártó cég, valamint a csatorna is körültekintően járt el és megtette a szükséges előzetes intézkedéseket. A stáb ennek köszönhetően felkészült a térségben ilyenkor előforduló szélsőséges időjárásra. A forgatást erre a pár napra tervezetten leállították.

(Blikk)