INDÍTSUK A napot ÉRDEKES HÍREKKEL HAZÁNK HÍRESSÉGEIRŐL!

Gáspár Evelin a Mokkában arról beszélt, hogy hamarosan újra iskolapadba ül, hogy elsajátítsa a műsorkészítés alapjait. A televíziózásban már inkább a háttérmunkálatok érdeklik, mintsem a szereplés.

Azért, mert ebben nőttem fel, ehhez van nagy önbizalmam, rálátásom, egy 18 éves szakmai múlt. Már ezt a fronton levést meguntam egy picit, én ebben kiégtem, úgy gondolom.

– mondta Gáspár.

Joshi Bharat az elmúlt években elvált, elköltözött a gödöllői otthonából, most pedig egy panelház 8. emeletén él. A műsorvezető a BEST magazinnak adott interjút, melyben beszélt az új életéről.

Visszavonultan élek, és azon gondolkodom, illetve meditálok, vajon a történtekkel mit üzen nekem az élet. Mit akar tőlem? Mi a feladatom? Mit kínál a jövő? Kíváncsian várom. Aki hisz a reinkarnációban, az nem 70-80 évben gondolkodik. (...) Én ráérek, mert tudom, van holnap, van 10, 20, 40, 100 évem is, hogy folytathassam az életem. Tehát most várok, és majd jönni fog, aminek jönnie kell.

– jelentette ki.

Puskás-Dallos Bogi szőkéről barnára váltott.

Eddig sosem mertem bevállalni teljes színmódosítást, de már most odavagyok ezért a #strawberrybrown hajszínért. Úgy érzem, hogy az utóbbi időszakban kezdek ismét magabiztosabb lenni, és ez a megújulás ehhez csak hozzáad. Szóval hello új én!

– írta az énekesnő a posztjában.

Zámbó Krisztián három hónappal ezelőtt jelentette be, hogy 11 év után véget ért kapcsolata Takács Zsuzskával. A párról a rajongók egy ideje sejtik, hogy újra összejöttek, most pedig maga az énekes erősítette meg a hírt.

Szó szerint minden érzelem benne van a mi történetünkben, amit egy pár csak megélhet. Zsuzska a szerelmem, a legjobb barátom és a „legádázabb ellenségem” és ez vice versa így van. Ő a legerősebb támaszom és számomra senki boldogsága nem fontosabb, mint az övé, vagyis a miénk. Arra jutottunk, hogy nem létezünk egymás nélkül.

– jelentette ki Zámbó a Borsnak.

A hírek igaznak bizonyultak, miszerint Szabó András Csuti és Szorcsik Viktória között elkezdődött valami. Erről a Story magazinnak beszélt egy bennfentes.

A pletyka igaz, legalábbis annyiban, hogy nem hagyják hidegen egymást. De jelenleg az ismerkedés fázisában tartanak. Nem beszélnek róla, mert még az elején tartanak, gyerekcipőben jár a kapcsolatuk. De az biztos, hogy nagyon kedvelik egymást, már a műsorban is nagyon jókat beszélgettek, és ezt itt kint is folytatták. Napról napra közelebb kerülnek egymáshoz.

– osztotta meg a Story magazinnal a forrás.

(Borítókép: Gáspár Evelin Fotó: TV2)