A színésznő a The Late Show vendége volt New Yorkban, szeptember 21-én.

Olivia Wilde a Stephen Colbert vezette The Late Show beszélgetős műsor vendége volt szerdán. A színésznő egy fehér pólóban és egy hosszú fekete trapéznadrágban ült a kamerák elé, ám a lesifotósok a stúdióból kifelé már egy jócskán kivágott fehér ruhában és egy fekete holdjáró cipőben kapták őt lencsevégre. Mint az az alábbi paparazzi képen szembetűnően látszik,

Wilde melltartó nélkül viselte a pántos ruhát.

A színésznő a jelenleg mozikban futó Nincs baj, drágám (Don't Worry Darling) című pszichológiai thriller promotálása kapcsán látogatott el Colbert műsorába, ahol elmondta, hogy a pletykákkal ellentétben Harry Styles nem köpte le színésztársát, Chris Pine-t a Velencei Filmfesztiválon.

A híresztelések szerint ugyanis a két színész konfliktusba keveredett egymással.

„Harry valójában nem köpött Chrisre. Úgy vélem, ez tökéletes példája annak, hogy az emberek ott keresik a drámát, ahol tudják. Ez az egész teljesen megváltoztatta azt, ahogyan eddig az internetről gondolkodtam. Elég ironikus, hiszen a film is valahol erről szól. A különböző narratívákról, amelyekkel etetnek minket, akár elfogadjuk azokat tényként, akár megkérdőjelezzük a forrásukat – magyarázta Wilde, aki Shia LaBeouf távozására is kitért. Mint mondta, a Styles-al helyettesített színészt nem kirúgták, hanem kilépett a filmből arra hivatkozva, hogy számára kevés a próbákra megszabott idő.

(Borítókép: Olivia Wilde. Fotó: Shutterstock)