Ma 20 órakor indul a Troll a konyhában nevezetű műsor, melyben minden héten celebek versenyeznek. A produkciót Rákóczi Feri vezeti, Wossala Rozina pedig bírálni fogja a kész fogásokat. 

A főzőműsor egyik kedvcsináló videójában azt láthatjuk, ahogy Nyári Diána és Lukács Miklós kakásheréket készítenek elő, mely a színésznőnek kicsit sem tetszik.

Nem akarom ezeket a heréket! Nem lettem kakashere fan

– mondja a videóban Nyári Diána, majd megjegyzi, hogy borzasztó büdös alapanyagokról van szó.

Akkor milyen here fan lettél?

– tette fel poénkodva a kérdést Lukács Miklós, majd nevetve folytatták a főzést. Hogy mi sült ki a dologból, az ma este kiderül.

Kicsit a műsorról

A Troll a konyhában a VIASAT3 saját gyártású, vadonatúj kulináris krimije. Az izgalmakkal teli műsorban 5 héten keresztül 6-6 celeb áll a konyhapult mögé, hogy minél többet gyűjtsenek össze a heti 1 milliós díjból. A versenyzők között azonban minden nap megbújik egy troll is, aki észrevétlen dolgozik azon, hogy szabotálja a döntő bíró, Wossala Rozina elé kerülő ételeket: ha a trollnak sikerül elrontani úgy a fogásokat, hogy nem derül fény a kilétére, a nyereményt megtarthatja magának, ha viszont a többiek rájönnek, ki kavart be, a pénz a csapattagok között oszlik el. Egy biztos: valaki mindig nagy pácban lesz!

(Borítókép: Lukács Miklós és Nyári Diána Fotó: VIASAT3 Troll a konyhában)