Harmadik évadával tér vissza október 10-én a TV2 népszerű kalandreality-je. A vadonatúj szezonban a Közel-Keletre repítik a nézőket: a nyolc, mindenre elszánt sztárpár Jordánia, Törökország, Grúzia és Üzbegisztán lélegzetelállító tájain vágott neki az életre szóló kalandnak.

A Velvet ott volt a műsor sajtótájékoztatóján. Egy ízelítő epizód megtekintése után kijelenthetjük: humorból és balhéból nem lesz hiány.

Versenybe szállt Gelencsér Tímea és legjobb barátnője, Balogh Szimóna; Gáspár Győző és Gáspár Bea; Király Linda és Király Viktor; a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán; az Exatlon Hungary All Star két Kihívója, Rozs Gergő és Kása András; Mérai Kata és Gyebnár Csekka színésznők; Nemazalány - Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand; valamint a színészházaspár, Kiss Ernő Zsolt és felesége, Nyári Darinka.

Öt hónap telt el a forgatás óta, de több szereplő még mindig a műsor hatása alatt van.

Az Ázsia Expressz két szerelmespárja, Kiss Ernő Zsolt és felesége, Nyári Darinka, valamint Halastyák Fanni és Szlépka Armand egyfajta párterápiaként élték meg az eseményeket. Szlépka Armand például elmondta, hogy többször is hullámvölgybe kerültek a forgatások alatt. Bár csak négy hónapja voltak együtt a műsor kezdetekor, a közös élményeknek köszönhetően úgy érzik, mintha évek óta együtt lennének.

Kiss Ernő Zsolt színész pedig arról beszélt, hogy a történések csak megerősítették őt abban, hogy feleségével bármire képesek együtt.

Gáspár Győző és Gáspár Bea felkészülten érkezett, hiszen korábban Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti is végigcsinálta a kalandreality-t.

Mérai Kata és Gyebnár Csekka barátsága elmélyült, Király Viktor pedig bevallotta, hogy bár mindig is ódzkodott az ilyen típusú műsoroktól, testvére, Linda unszolására mondott igent a felkérésre. Mint azt elárulta: nem bánta meg a döntését. Egy biztos: ebben az évadban sem fogunk unatkozni.

(Borítókép: TV2 Ázsia Expressz sajtótájékoztató Fotó: Kaszás Tamás/Index)