Teljesen tönkrement a Pam and Tommy című sorozat miatt Lily James. A fiatal színésznő legalábbis úgy érzi, a forgatás sokat elvett tőle: azért, hogy a lehető legjobban tudja alakítani Pamela Anderson karakterét, a határait kellett feszegetnie. 

Jamestől a Pamela Anderson és exe, Tommy Lee szexvideójának történetén alapuló show a teljes átalakulást is elvárta: amellett, hogy a hangját is el kellett változtatnia, órákat kellett a sminkesnél eltöltenie, valamint egy mellprotézist is viselnie kellett.

Ez egy elcseszett folyamat volt. Türelmesnek kellett lennem magammal. Az órák hosszúra nyúltak, és úgy éreztem, teljesen kiégtem. Olyan volt, mintha megcincálódott volna az idegrendszerem. A végére egy igazi roncsnak éreztem magam

– mondta a Mirrornak a 33 éves brit színésznő, aki a fárasztó szerepből akkor sem tudott kilépni, amikor a forgatások véget értek.

„Szőkeparókában mászkáltam, mert úgy éreztem, ki kell tartanom még egy kicsit a szerep mellett. Túlságosan nagy volt a különbség közte és köztem, nehezen váltottam a Lily és a Pamela szerep között. Az idő nagy részében megragadtam a két karakter között, semlegesen.

Az ő hangjára váltottam akkor is, amikor vacsorázni mentem és a pincérrel beszéltem, de akkor is, amikor anyukámmal telefonáltam. Szerintem emiatt rengeteg szereptől estem, mert még a meghallgatásokon is úgy beszéltem, mint Pamela

– mesélte James, akinek a Ladbible szerint megérte ennyit kínlódni, hiszen Emmy-díjra jelölték. 

(Borítókép: Lily James. Fotó: Getty Images/ Evans Vestal Ward/NBC )