Indítsuk a napot érdekes hírekkel hazánk hírességeiről!

Nyerő Páros

Ismét Hódi Pamela férje, Tóth Bence került konfliktushelyzetbe az RTL Nyerő Páros című műsorának legutóbbi adásában – írja a Blikk. A férfi Zrdoba Patrikkal szólalkozott össze az egyik feladat során. A többi játékos teljesen ledöbbent Tóth stílusán, mellyel szinte mindenkit maga ellen fordított. Még Hódi Pamela is megjegyezte férjének, hogy nem teljesen volt igaza.

Bár a páros a veszélyzónába kerülés ellenére bent maradt a játékban, Tóth a stressztől annyira összeomlott, hogy zokogásban tört ki.

Marsi Anikó

Az egykori műsorvezető teljes titokban, szűk családi körben mondta ki szerelmének a boldogító igent. Néhány részletet ugyanakkor elárult a Blikknek a nagy napról, többek között az is, milyen különleges gyűrűkkel készült a férje.

„A gyűrűket a férjem intézte, én csak az esküvőt megelőző pár napban tudtam meg a történetüket. Az általunk felújított házak között van egy olyan, amit nem szeretnénk eladni. Amikor Gábor verte szét a falakat, kihúzott pár rézkábelt, és ezeket vitte el egy ékszerkészítőhöz. A gyűrűnk tehát szimbolizálja a közös projektünket, az ingatlant, amit örökre meg akarunk tartani, valamint az összetartozásunkat” – mesélte Marsi.

Ördög Nóra

Az Ázsia Expressz sajtótájékoztatóján mesélt a Blikknek Ördög Nóra a műsorban szerzett élményeiről, továbbá reagált Lakatos Márk róla szóló megjegyzésére is.

Mint ismert, a közösségi oldalak nemrég blokkolták a műsorvezető sminkmárkájának webcímét, ami miatt Ördög sírva kért segítséget egy videóban. A stylist szerint az elérzékenyülés csupán egyszerű marketing fogás volt. A műsorvezető a vádra reagálva csak annyit mondott: „Lakatos sosem éli át, milyen érzés, ha két éve munkája veszik el egy pillanat alatt.”

Mohamed Fatima

Szinte rá sem lehet ismerni az énekesnőre, aki közel 95 kilótól szabadult meg. Hihetetlen fogyásában sokat segített egy gyomorgyűrű, ám emellett az edzés is rendkívül fontos szerepet játszott az életmódváltásában. Mint kiderült, Fatima a bokszban találta meg a legnagyobb örömöt.

Az énekesnő elárulta, hogy kezdi elérni 70 kilós álomsúlyát, ugyanakkor a testén végbement változások miatt műtéti beavatkozásra is szüksége volt.

Nem feküdtem volna kés alá, de az én esetemben indokolt volt, a bőrömet nagyon megviselte a változás. Haskorrekción és mellplasztikán is átestem

– vallotta be őszintén Fatima a Blikknek.

(Borítókép: Mohamed Fatima/Hódi Pamela és Tóth Bence. Fotó: Velvet/RTL Sajtóklub)