Minden bizonnyal az egykori testépítő nem gondolt bele, hogy sorai többeket sérthetnek majd. A színész egyelőre nem reagált a legújabb internetes botrányra.

Arnold Schwarzenegger nemrég az Auschwitz-Birkenau Állami Múzeumban járt, amely a koncentrációs táborokban történt borzalmaknak állít emléket. A színész egy gyűlölet elleni harcért járó díjat vett át nemrég és azért utazott el Lengyelországba , hogy lerója  tiszteletét a második világháború civil áldozatinak emléke előtt.

Az üzenetet saját Twitter-oldalán maga a múzeum osztotta meg, amely semmilyen kivetnivalót nem talált a színész szavaiban, továbbá egy kiegészítést is írtak, amelyben pontosítják Schwarzenegger sokat mondó szavát:

„Ezt a látogatást rövidre terveztük. A könyvbe szánt bejegyzés egyfajta ígéret, hogy hamarosan egy újabb, alaposabb látogatásra fog sor kerülni." 

Az internet népe ugyanakkor tiszteletlennek és komolytalannak, valamint a helyszínhez méltatlannak tartja Schwarzenegger üzenetét, többen támadják is miatta a 75 éves színészt.

(Forrás: Variety)

(Borítókép: Arnold Schwarzenegger Auschwitzban. Fotó: Getty Images Hungary)

Ön mit gondol?