Hírösszefoglalónkban még: Révész Sándor ismét kórházba került, Völgyi Zsuzsi megpróbáltatásairól vallott. 

Szikora Róbert

Nemrég az X-Faktor Facebook-oldalán jelent meg egy plakát, amelyen visszautasított jelentkezők fotói láthatók a következő felirattal:

Az esélytelenek.

A plakát annyira kiverte a biztosítékot, hogy a nézők valóságos kommentháborút indítottak, így végül lekerült a közösségi oldalról az ominózus bejegyzés. A Bors megkereste az X-Faktor korábbi mentorát, Szikora Róbertet, aki határozottan visszautasította a mentorok stílusát – noha már nem követi figyelemmel az RTL tehetségkutatóját.

„Nálunk is előfordult, hogy egy zsűritársam nem úgy szólt a versenyzőhöz, ahogy szerintem illett volna. Én szóltam, hogy figyeljetek, ő haza fog menni a saját közösségébe, és lehet, hogy egész életében ezért fognak röhögni rajta. Nem szabad megalázni senkit” – fejtegette az R-GO frontembere, akinek markáns véleménye van arról, ha egy zsűritag megalázza valamelyik indulót. 

„Elítélem azokat a mentorokat, akik csúnyákat mondanak a versenyzőknek. Ebbe a műsorba nem profik jönnek, hanem fiatalok, akik meg akarják mutatni magukat a tévében. Lehet, hogy egyébként tehetségesek lennének, de az a produkció nem sikerül jól. Nem szabad kiröhögni őket, mert egy egész életre elvehetik a kedvüket. A lényeg az lenne, hogy tehetségeket találjunk, és őket csiszoljuk. Mint a ByTheWay fiúzenekar tagjai, vagy Tóth Andi. Óriási tehetségek, de sokan mások is. Ha valaki nem teljesít olyan jól, akkor is meg kell mondanunk az igazat, de nem mindegy hogy hogyan, milyen éllel” – árulta el véleményét Szikora. 

Zdroba Patrik

Az X-Faktor 2019-es évadából ismert énekesről az a pletyka terjedt, hogy a férfiakhoz vonzódik. Az idei Nyerő Páros című műsorban is előkerült már a téma, Zdroba Patrik párja, Bádoki Bettina pedig a BEST magazinnak elárulta:

„Először én is azt hittem, hogy a saját neméhez vonzódik.

Gondoltam, sebaj, majd haverok leszünk. Írtam is neki este az egyik közösségi oldalon, mennyire jó a hangja, és hogy tetszett az előadása. Elkezdtünk beszélgetni, majd egyszer csak azt írta, hogy gyönyörű vagyok. Itt kezdtem el kételkedni. (…) Az első éjszaka után pedig már tudtam, semmi köze a férfiakhoz. Sőt nála gyengédebb, kedvesebb, szerethetőbb férfi nincs is a világon” – mesélte a fiatal nő, aki nem foglalkozik a párját ért kritikákkal. 

“Én látom benne a férfit. (…) Jobban megérti a lelkemet, a tetteimet és a hisztijeimet is, mint bármelyik másik pasi, akivel kapcsolatba kerültem korábban. A köztünk lévő kémiáról nem is beszélve” – vallotta be Bádoki Bettina, aki kedvesével már az esküvőjükre készül.

Révész Sándor

Miután márciusban sztrókot kapott, most ismét kórházi ápolásra szorul Révész Sándor. A Pramis együttes legendás énekesét a szegedi klinikán kezelik.

„Egyelőre nem szeretnék hosszabban nyilatkozni. Annyit azért elmondok, hogy Szegeden vagyok éppen – immáron másodszor –, ahol két hétig boldogan és felettébb tevékenyen töltöm épülésem idejét a Szent Vincent Rehabilitációs Központban. Itt szeretetre méltó, felkészült szakemberek, professzionális segédeszköz-állomány és egy minden igényt kielégítő szálloda áll rendelkezésére a gyógyulni vágyó magamfajtáknak” – nyilatkozta a Blikknek Révész.

Völgyi Zsuzsi

Az énekesnő több mint 20 kilót felszedett a pandémiás időszak alatt, ami véleménye szerint a válásához is hozzájárult. 

Az exem egyszer megjegyezte, ő egy patika nőt vett el, és járhatnék konditerembe. Ez nem motivált, sőt!

„Jobban esett volna, ha támogat, nem pedig kritizál, ami óriási lelki bombát adott a nőiességemnek. Ez is lehetett az egyik oka a válásunknak. Annyira megbántott, hogy azután már nem mutattam meg neki magamat meztelenül” – fogalmazott az énekesnő a Blikknek. Noha mostanra 15 kilótól megszabadult, továbbra sem elégedett az alakjával – új párja azonban mindenben támogatja.

„Ez akkora töltést és motivációt adott nekem, hogy elhatároztam, lefogyok, és megmutatom neki, milyen az a Zsuzsi, aki valóban jól érzi magát a bőrében.”

(Borítókép: Szikora Róbert, Zdroba Patrik. Fotó: Sensation Event & Congress Kft., Kaszás Tamás/Velvet)