Pattanásig feszül a húr az X-Faktor eheti adásában: a Tábor kezdetével egymásnak feszülnek a mentorok, hogy eldöntsék: melyik versenyző kihez kerül.

Bár Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex már hatodjára lesznek részesei a Tábor izgalmainak, az új szabály őket is megdolgoztatta, hát még a műsor új női zsűritagját, Herceg Erikát. Az énekesnőt nem kímélték mentortársai, de ha könnyeivel küszködve is, Herceg ezúttal igazán kiállt önmagáért.

„Kavarogtak bennem az érzelmek. Az új szabály miatt kialakultak nézeteltérések, voltak nagy harcok a fiúkkal, és igen, volt, hogy az asztalra kellett csapnom. Nehéz perceket kellett átélnem, amikor egy-egy versenyzőért harcba szálltam a fiúkkal, s időnként úgy is éreztem, mindenki ellenem van [....].

Voltak könnyek, voltak nehéz pillanatok, és volt, amikor indulatos voltam, de arra gondoltam, egy vagyok a mentorok közül, egyenlő jogokkal, és végeznem kell a dolgomat. A táborra megtanultam kiállni magamért, és képviselni a véleményem még akkor is, ha az ellenkezik a mentortársaiméval.

Mindannyian erős egyéniségek vagyunk, ez nem könnyű. Annak örülök, hogy nem vagyok haragtartó ember, és ha nem nekem volt igazam, tudok bocsánatot kérni.  Nagyon jó, hogy gyorsan le tudjuk rendezni ezeket a nézeteltéréseket, hiszen  mindig be kell látnunk, hogy a műsor és a versenyzők érdeke a legfontosabb, az, hogy mindenki jó helyre kerüljön.  Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen profi csapathoz tartozom” – vélekedett Herceg Erika.

(Blikk)

(Borítókép: Herceg Erika. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)