Az X-Faktor egykori rappere mindig is nyíltan beszélt magánéletéről, egy rajongója kérdésére legutóbb arra is válaszolt, hogy az LMBTQ-közösség tagja-e.

Mardoll nyár végén vetett véget a kapcsolatának az öt évvel fiatalabb énekessel, Hadas Alfréddal. Annak idején a zene iránti szeretet hozta őket össze, ám a magánéletben nem mindig találták meg a közös hangot. Szakítása óta a rapper rengeteg randi meghívást kapott, ám eddig minden férfit elutasított – a pletykák szerint egy úriemberen kívül.

Az énekes több rajongója szerint egy párt alkotnak Budavári Fülöppel.

Bár kapcsolatuk hírét eddig egyikőjük sem erősítette meg, egy rajongói kérdésre válaszolva Mardoll egy sejtelmes közös képet osztott meg kettejükről egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben – szúrta ki a Blikk. Egy másik követő arról kérdezte a rappert, hogy az LMBTQ-közösséghez tartozik-e.

Tapasztalataim szerint a szexualitás egy spektrumban van. Én személy szerint nem ragasztok címkéket magamra. Férfi és női partnerekkel is voltam, mert azt szereted, akit szeretsz. Az érdekel, aki vagy és nem a nemiszervek

– írta Mardoll.

(Borítókép: Mardoll. Fotó: Szollár Zsófi/Index)